fbpx

Resultaten

Je denkt nu waarschijnlijk “is die Mariska wel zo goed als ze zelf zegt?”, of misschien vind je het gewoon ontzettend spannend om te investeren in jezelf.

Jij bent aan zet, maar ik laat je graag kennismaken met een aantal van mijn droomklanten. Zij hebben stuk voor stuk bij mij een traject gevolgd, en je kunt in hun persoonlijke verhaal lezen wát we hebben gedaan én wat het ze heeft opgeleverd.

Prijkt jouw naam hier over 3 maanden tussen?

Mariska mngme

Rian van Isi Day Support: business mom to the top

Rian is kampioen in time management, en weet als geen ander hoe het is om een eigen bedrijf te combineren met een baan in loondienst én een zoontje. Toen ik Rian leerde kennen vroeg ze belachelijk weinig voor haar aanbod. Echt: belachelijk. Terwijl de waarde enorm is.

Rian heeft meegedaan aan een groepstraject van mij, The Dreamcatcher Academy en later heb ik haar nog 1:1 begeleid in het verder vormgeven van haar droombusiness.

Mariska mngme

Sabrine van Heel je Hart.nu: van multi-ondernemer naar hart werker

Toen ik Sabrine leerde kennen zat ze in een soort van spagaat. Aan de ene kant had ze een fysieke schoonheidssalon én ze wilde meer. Meer vanuit haar hart werken en anderen daarin inspireren.

Zo begonnen we met een droomsessie, om duidelijk te krijgen wat dat dan voor haar betekende. Werken vanuit haar hart. Sabrine is een creatieve vrouw en had al 80 ideeën, het was vooral zaak om de juiste daaruit te pakken zodat ze een mooie basis kon neerzetten voor haar toekomst.

Mariska mngme

Roxanne: van uit de hand gelopen hobby naar fulltime ondernemen

Roxanne van Sanne Juno klopte in echt nog de beginfase van haar bedrijf bij mij aan. Ze ging online leeromgevingen maken. Want ze was daar niet alleen erg goed in: ook vond ze het technische deel en het uitzoeken wat erbij kwam kijken juist heel leuk – in tegenstelling tot iedere ondernemer die ze sprak. Maar ondernemen, dat was een nieuwe wereld voor haar. Omdat ze wilde slagen, ging ze op zoek naar een business coach. Na een oproepje van haar kant op Instagram hadden we via DM en e-mail contact. Ze was voortvarend en hakte meteen de knoop door: ze koos voor de 1:1 business coaching.

Mariska mngme

Johan van Hogeschool voor Superhelden

Johan: met zijn coachdiploma op zak, zijn eigen Hogeschool voor Superhelden gestart. Johan is mijn partner. Dat betekent dat ik soms als business coach ook mijn mond moet houden 😉. Maar gelukkig mocht ik me er toch een beetje mee bemoeien toen hij begon met zijn eigen coachingspraktijk. Johan is het prototype van een creatief persoon. Het liefst brengt hij alle ideeën die hij op een dag heeft nog in uitvoering ook. Dat betekende in het begin ook een breed aanbod, wat we snel hebben teruggebracht naar een logisch traject.

Wat mijn methode jou biedt

Zo scherp als een mes

We gaan jouw aanbod scherp & aansprekend te maken

Je ideale klant te leren kennen

Zodat we deze kunnen gaan aanspreken

Beperkende overtuigingen om te buigen

Want de sky is the limit!

Zet nu de stap naar jouw droomleven!

Plan jouw gratis intake gemakkelijk online. Via onderstaande planner geef je meteen aan wanneer onze eerste kennismaking gaat plaatsvinden.