fbpx

Benieuwd wie ik ben? Ik vertel je er graag alles over

mariska vermeulen

Ik zal mij even voorstellen

Mijn naam is Mariska Vermeulen, ik ben professioneel dromenvanger.

Mijn persoonlijke missie is zoveel mogelijk dromen om te zetten naar de werkelijkheid. Want hoeveel leuker zou jouw leven worden, wanneer het écht jouw droomleven is?

Het is voor iedereen weggelegd, zolang je de succesformule weet & snapt hoe je van je droom een plan kunt maken.

Na 17 jaar als projectmanager, waarbij ik veel kennis op heb gedaan op het gebied van sales, marketing en het uitwerken van verkoopbare concepten, ben ik mijn eigen bedrijf gestart: MNGme. 

Dit ben ik gestart vanuit de visie dat ik mijn kennis wil delen. Ik deel nu mijn kennis op het gebied van (verander)management, efficiënt werken & dromen omzetten naar concrete plannen met jou!

Mijn talent zit in het maximaal benutten van jouw potentieel, kansen signaleren en jouw niet-helpende patronen doorbreken. Alles om jou én jouw bedrijf te laten groeien.

 

Timeline

MNGme door de jaren heen

2002

Mariska start als projectmanager

2019

MNGme wordt opgericht door Mariska

2020

De focus wordt gelegd op business coaching

2021

De start van The Dreamcatcher Academy

Heb je vragen en/of opmerkingen? Neem vrijblijvend contact met mij op.

Waar kan ik jou mee helpen?

Mijn talent zit in het maximaal benutten van jouw potentieel, kansen signaleren en jouw niet-helpende patronen doorbreken. Alles om jou én jouw bedrijf te laten groeien.

Als mede ondernemer begrijp ik in welk schuitje je zit.  Naast mijn eigen ervaring als ondernemer, waarbij ik binnen een jaar een winstgevende business had en een extra diensten heb toegevoegd voor nieuwe doelgroepen, heb ik jarenlange ervaring in de sales & marketing.

Ik ben al vroeg begonnen met werken. Hard werken vooral, dit heb ik van huis uit meegekregen. Binnen een groot bedrijf ben ik in een rap tempo doorgegroeid. Dit was tof, maar succes heeft ook een keerzijde. Althans, ik had nog veel te leren. 

Ik ben altijd bezig geweest met persoonlijke ontwikkeling, en het verhogen van effectiviteit. De laatste jaren heb ik ook geleerd hoe zachtheid juist de zakelijke en doelgerichte versie van mijzelf versterkt en compleet maakt.

Ik ga jou helpen om de aansluiting te vinden bij je doelgroep, zodat datgene wat je aanbiedt, ook gekocht wordt!

Ik heb de afgelopen jaren veel tijd, geld en energie gestopt in mijn eigen ontwikkeling. Management, coaching, NLP, het heeft mij een complete toolkit aan oplossingen geboden die ik nu inzet om ondernemers als jij te laten groeien.

Ik sta klaar als jij jouw droom om wilt zetten in realiteit.

%

Tevredenheid

mngme

In het verleden heb ik Mariska leren kennen als een kei in organisatie en planning. Toen ik zag dat zij de online cursus ‘Work Smarter not Harder’ had ontwikkeld, besloot ik dan ook meteen om deze te volgen. Ik was vooral super nieuwsgierig hoe zij overzicht houdt! En ik voelde behoefte om mijn eigen planning weer eens onder de loep te nemen en te kijken waar ik verbeteringen in kon aanbrengen. Dat is absoluut gelukt! Haar training is ook nog eens super leuk om te volgen. Mariska is altijd vol enthousiasme met veel verschillende projecten bezig, terwijl ze perfect overzicht houdt! Dus als jij haar geheim wilt ontdekken, zou ik zeker de cursus ‘Work Smarter, not Harder’ willen aanraden.

– Verenice Vandewall | Founder & Managing director #EFP European Foodservice Partners

“Mariska is echt een topper die jou heel goed kan begeleiden in jouw proces naar wat jij wilt bereiken. Ze is niet alleen goed in haar vak, maar ook een superlief persoon die je heel vaak motiveert en in jezelf laat geloven met lieve berichtjes en kaartjes. En ze zorgt supergoed voor haar coachees met altijd chocola in haar office! Bedankt lieve Mariska en ik hoop dat jij nog veel meer mensen mag helpen in hun droomtraject!”

– Lianne Reijntjes | Lianne Letters

“Mariska heeft de perfecte combinatie van spiritueel en praktisch. Met haar achtergrond op het gebied van management, kan ze goed zien en weet ze exact wat jij nodig hebt om je dromen uit te laten komen. Ze stelt goede vragen en gaat door totdat datgene eruit komt wat je nodig hebt. Lieve Mariska, dank je wel voor deze droomsessie. Mede door deze sessie heb ik mijn nieuwe naam voor mijn bedrijf en ga ik aan de slag met mijn grootste aanbod.”

– Sabrine Kasno | Heel je hart.nu

Zet nu de stap naar jouw droomleven!

Plan jouw gratis intake gemakkelijk online. Via onderstaande planner geef je meteen aan wanneer onze eerste kennismaking gaat plaatsvinden.