fbpx

1 op 1 business coaching

Mijn persoonlijke missie is zoveel mogelijk dromen om te zetten naar de werkelijkheid. Want hoeveel leuker zou jouw leven worden, wanneer het écht jouw droomleven is?

Wat mijn methode jou biedt

Zo scherp als een mes

We gaan jouw aanbod scherp & aansprekend te maken

Je ideale klant te leren kennen

Zodat we deze kunnen gaan aanspreken

Beperkende overtuigingen om te buigen

Want de sky is the limit!

mngme

1 op 1 business coaching in een notendop

Je bent je bedrijf gestart met een droom. Een ideaal plaatje in je hoofd, jouw missie, jouw doel.

Komt je droom nog niet (volledig) tot leven? Denk je dat er meer uit te halen valt? Heb je te weinig klanten? Wil je weten hoe je jouw bedrijf verandert in een succesvolle business?

Dan is mijn business coaching-traject iets voor jou. Een 1 op 1 traject met veel persoonlijke aandacht waarbij ik je in drie maanden begeleid naar jouw droombusiness. Ik begeleid je om:

Je droom te verscherpen

Je ideale klant te leren kennen

Te nemen stappen in kaart te brengen

Beperkende overtuigingen om te buigen

Je aanbod scherp & aansprekend te maken

Waarom is dit traject geschikt voor jou?

Hoe ziet het traject eruit

Tijdens de 1 op 1 coaching gaan we volledig de diepte in. Wat is je aanbod, wie is je doelgroep, waar wil je naartoe en wat staat daar nog tussen?

01

Droomsessie

Inhoud

Tijdens deze magische reis van 3 uur, gaan we jouw droom verkennen. Verfijnen wat jij daarin te doen hebt, en ook wat je daarin nog tegenhoudt. Dit wordt de basis van onze 3 maanden samen.

02

Dreamclients

Inhoud

We gaan je ideale klant(en) in kaart brengen. Ze krijgen een naam, een gezicht en een probleem. Dat probleem, dat gaan we vervolgens natuurlijk oplossen!

03

The offer

Inhoud

Ik ga jou helpen om de aansluiting te vinden bij je doelgroep, zodat datgene wat je aanbiedt, ook gekocht wordt!

 

04

By old me

Inhoud

We kijken naar wie jij bent, en ook wat je nu nog tegenhoudt. Overtuigingen die je niet meer dienen, angsten of twijfels: weg ermee!

05

Gameplan

Inhoud

We vullen de ontbrekende gaten in, knopen alle eindjes aan elkaar en zetten een punt achter jouw gameplan.

06

Go, Go!

Inhoud

Je bent gestart, je hebt alles in de praktijk gebracht en je haalt opdrachten binnen.

We evalueren, proosten en er is ruimte voor verdieping.

Voor wie is de business coaching 1:1? 

Dit is voor jou wanneer:

Als je 0-24 maanden bezig bent met je bedrijf

Fulltime als ondernemer, of "nog ernaast"

Je wilt groeien als ondernemer

Je wilt je bedrijf laten groeien tot jouw droombusiness

Je wilt weten hoe je een goed salaris verdient voor jezelf

Jij jouw droomsituatie wil bereiken

%

Groeigarantie

mngme

Waarom ik jou wel kan helpen

Actieve leden

Dromen werkelijkheid gemaakt

%

Tevredenheid

Jaar ervaring

In het verleden heb ik Mariska leren kennen als een kei in organisatie en planning. Toen ik zag dat zij de online cursus ‘Work Smarter not Harder’ had ontwikkeld, besloot ik dan ook meteen om deze te volgen. Ik was vooral super nieuwsgierig hoe zij overzicht houdt! En ik voelde behoefte om mijn eigen planning weer eens onder de loep te nemen en te kijken waar ik verbeteringen in kon aanbrengen. Dat is absoluut gelukt! Haar training is ook nog eens super leuk om te volgen. Mariska is altijd vol enthousiasme met veel verschillende projecten bezig, terwijl ze perfect overzicht houdt! Dus als jij haar geheim wilt ontdekken, zou ik zeker de cursus ‘Work Smarter, not Harder’ willen aanraden.

– Verenice Vandewall | Founder & Managing director #EFP European Foodservice Partners

Ik ben helemaal enthousiast na de droomsessie! Het voelt alsof ik verliefd van een festival afkom, heerlijk!

– Rian Holsteijn | Eigenaresse Isi Day Support

“Mariska is echt een topper die jou heel goed kan begeleiden in jouw proces naar wat jij wilt bereiken. Ze is niet alleen goed in haar vak, maar ook een superlief persoon die je heel vaak motiveert en in jezelf laat geloven met lieve berichtjes en kaartjes. En ze zorgt supergoed voor haar coachees met altijd chocola in haar office! Bedankt lieve Mariska en ik hoop dat jij nog veel meer mensen mag helpen in hun droomtraject!”

– Lianne Reijntjes | Lianne Letters

“Mariska heeft de perfecte combinatie van spiritueel en praktisch. Met haar achtergrond op het gebied van management, kan ze goed zien en weet ze exact wat jij nodig hebt om je dromen uit te laten komen. Ze stelt goede vragen en gaat door totdat datgene eruit komt wat je nodig hebt. Lieve Mariska, dank je wel voor deze droomsessie. Mede door deze sessie heb ik mijn nieuwe naam voor mijn bedrijf en ga ik aan de slag met mijn grootste aanbod.”

– Sabrine Kasno | Heel je hart.nu

business in je broekzak

Veel gestelde vragen

Wat is de investering van deze course?

€ 670,- (excl. btw) per maand voor dit exclusieve business coaching traject van drie maanden.

Wat wordt er van mij verwacht?

Ik vraag je om commitment & tijd als je aan dit traject begint. Je zult tijdens de sessies aan het werk gezet worden, en tussendoor ook dingen meekrijgen om verder mee aan de slag te gaan of uit te werken. A walk in the parc is het niet. 

Want jij wilt groeien, toch? Daar zal je voor moeten ondernemen, letterlijk. 

Wat kun jij van mij verwachten?

ls mede ondernemer begrijp ik in welk schuitje je zit. Je wilt groeien & meer klanten aantrekken. Maar waar te beginnen?

Naast mijn eigen ervaring als ondernemer, waarbij ik binnen een jaar een winstgevende business had en een extra diensten heb toegevoegd voor nieuwe doelgroepen, heb ik jarenlange ervaring in de sales & marketing.

Ik ga jou helpen om de aansluiting te vinden bij je doelgroep, zodat datgene wat je aanbiedt, ook gekocht wordt!

Ik heb de afgelopen jaren veel tijd, geld en energie gestopt in opleidingen. Management, coaching, NLP, Reiki; het heeft mij een complete toolkit aan oplossingen geboden die ik nu inzet om ondernemers als jij te laten groeien!

Zijn er nog bijkomende kosten of andere zaken waar ik rekening mee dien te houden?

Nee geen bijkomende kosten, wel verassend veel veranderingen! Na dit traject heb je grote stappen gemaakt in je bedrijf, is je focus helderder dan ooit & heb je jouw beperkende overtuigingen het raam uit gegooid. Dag jezelf klein houden, hallo succesvolle businessvrouw! 

Zet nu de stap naar jouw droomleven!

Plan jouw gratis intake gemakkelijk online. Via onderstaande planner geef je meteen aan wanneer onze eerste kennismaking gaat plaatsvinden.