fbpx

De Dreamplanner methode

“Ik mis die stok achter de deur.”  Dat is wat we vaak horen van ondernemers in onze omgeving. Ze hebben de tools, zoals onze Dreamplanner, maar vaker ontbreekt het aan dat ene zetje. Die vraag hoe het gaat, zodat je weer even aan je doelen herinnert wordt. Die ene quote die je vuur van binnen weer op doet laaien. Dat ene berichtje wat ervoor zorgt dat je stopt met doelloos Instagrammen, en aan de slag gaat ;-).

Wij hebben de Dreamplanner methode (mét prachtige fysieke Dreamplanner) voor jou ontwikkeld. Zoals wij hem zelf nodig hebben. Net als jij, een ondernemer die 20 ballen tegelijk in de lucht houdt. Voor als jij, als ambitieuze vrouw, ondernemen & loondienst combineert, of je bedrijf & je gezin. 

Wij leren jou werken aan jouw droom
You can have it all! De Dreamplanner met onze unieke Dreamplanner methode daagt je uit. Niet alleen om je dagelijkse to-do’s af te vinken, maar vooral hoe jij stapje voor stapje werkt naar jouw droom. Wat dat voor jou dan ook is. En, misschien nog wel belangrijker: op een manier die bij jou past!

Wij zijn jouw stok achter de deur om daar actief mee aan de gang te blijven, zonder jezelf in een burn out te werken. We werken vooral vanuit de flow, in dankbaarheid voor wat er al is. En we passen onze gecombineerde kennis van productiviteitsmanagement, ondernemerschap, NLP en het bereiken van doelen toe om jou hierin te begeleiden.

Ben je nu al enthousiast? De eerste 100 mensen die instappen krijgen de Dreamplanner methode gratis. Dat is een levenslang gratis toegang tot de Dreamplanner academy & een half jaar accountability via WhatsApp GRATIS.  Je betaalt enkel de Dreamplanner.

We misten iets…

We hebben talloze planners zelf gebruikt maar telkens ontbrak er iets.

Voldoende ruimte
Dagen in de week (hallo, wij hebben er echt meer dan vijf)
Ruimte voor onze ambities
Begeleiding om niet alleen te wéten, maar ook te doen
Een mooie uitstraling die je ook gerust in een boardroom op tafel legt

Daarom zijn we zelf aan de slag gegaan om een methode te maken die voor ons perfect is: de Dreamplanner methode

Werken vanuit jouw droom
Meer dan genoeg ruimte voor jouw ambities
Zeven dagen per week
Niet alleen GAAN maar ook stilstaan
6 maanden lang productief én ons als accountability partner
Met oefeningen en tips voor jou als ondernemer (en stiekem ook als mens)

Dus creëerden we de Dreamplanner-methode

In 5 stappen naar jouw droom
Durven dromen
Realistisch doelen behalen
Energie zonder jezelf tekort te doen
Actiegericht stappen zetten
Monitoren en vieren

We leren jou deze methode in allerlei video’s, daar krijg je levenslang toegang toe na het aansluiten. Daarnaast starten we elke 1ste van de maand met de accountability-club. Als je je bijvoorbeeld aanmeldt op 20 mei, dan krijg je vanaf 1 juni een half jaar lang (!) ons als accountability partner via WhatsApp.

Benieuwd naar een sneakpeak van de planner? 

 

Bekijk hiernaast een gratis preview video vanuit de Dreamplanner academy.

In onze academy zijn meer dan 10 learnings te vinden en nog veel meer tips!

Je ontvangt niet alleen de Dreamplanner…

Als jij bij de eerste 100 hoort, krijg je bij jouw Dreamplanner gratis de Dreamplanner methode (dat is levenslang toegang tot de academy met allerlei video’s én een half jaar lang onze accountability via Whats App). 

Neem geen dag langer genoegen met to-do lijsten waar je niet doorheen komt, of het vooruitschuiven van jouw droom. Ga ervoor, samen met ons!

 

Wie wij zijn? 

Mariska

Mariska is professioneel dromenvanger en coacht ondernemers om hun droombusiness te laten groeien. Dit doet ze als NLP coach, waarbij ze je leert hoe het voor jou werkt – niet “hoe het moet”. Daarnaast huren grote bedrijven haar in voor projectmanagement en conceptontwikkeling, waar haar achtergrond ligt. Thuis heeft ze een man en een (bonus) tienerzoon, een Rottweiler en een camperbus. Genoeg wat haar aandacht en tijd vraagt, dus!

 

Rian

Rian helpt ambitieuze business moms met de planning en bedrijfsvoering van hun business, zodat zij zich kunnen focussen op hun ambitie en droom. En zo meer tijd over hebben en zelf weer controle over hun dag. Dit doet ze als online business manager, door jou te helpen met planning, processen en planningstools.

Daarnaast is Rian zelf ook een business mom, met twee zoontjes en een eigen onderneming. Rian weet als geen ander hoe belangrijk een fijne planner en goede werkwijze is.

business in je broekzak

Veel gestelde vragen

Wat vind ik in de Dreamplanner?

De Dreamplanner bevat 224 pagina’s gericht op het waarmaken van jouw droom. Dat betekent:

  • Ruimte om jouw droom uit te schrijven
  • Een weekplanning
  • 7 dagen per week dagplanning (to-do’s en meer)
  • Check in momenten
  • Tips en oefeningen om te groeien als ondernemer
  • Ruimte voor 6 maanden aan productiviteit

Wat kost de Dreamplanner?

De Dreamplanner kost € 29,95 incl. btw & verzending. Je doet er een half jaar mee, dus dat is nog geen € 5,- per maand!

Hoe lang doe ik met de Dreamplanner?

De Dreamplanner bevat ruimte voor 6 maanden aan jouw to-do’s en dromen.

Wat krijg ik bij aanschaf van de Dreamplanner?

Je krijgt natuurlijk de fysieke planner, die je elke dag zult gaan gebruiken. Daarnaast krijg je ook 2 video’s met tips over hoe je de planner inzet om jouw drukke leven zo goed mogelijk te ondersteunen!

Tijdelijk krijg je bij de Dreamplanner gratis de Dreamplanner-methode! Bestel hem dus snel, zodat jij de planner krijgt, toegang tot de Dreamplanner academy met allerlei video’s én een half jaar lang accountability van Rian & Mariska via WhatsApp. 

Wat is het formaat van de Dreamplanner?

De Dreamplanner is 17 x 24 cm – super handzaam dus om mee te nemen in je tas én voldoende ruimte om alles kwijt te kunnen op de pagina’s.

Wat is de Dreamplanner methode?

De Dreamplanner methode bestaat uit 5 stappen die wij, Rian en Mariska, zelf inzetten om onze dromen te verwezenlijken. Bewezen stappen, maar wat centraal staat is dat we jou leren hoe het voor jóu werkt. We nemen je mee in slimmer werken, productiviteit, plannen en focus houden. Zodat jij gaat ontdekken wat jouw manier is, op basis van de Dreamplanner methode. 

We leren jou de Dreamplanner methode via video’s die je in onze academy vindt, en je krijgt een half jaar lang ons als accountability partner via WhatsApp. Waarom WhatsApp? Omdat je toch al genoeg te doen hebt op een dag, en een apart platform bezoeken om tips te krijgen? Dat vinden wij vooral veel onnodig gedoe!
Ben je nog niet overtuigd dat je dit nodig hebt in je leven? Dit zeggen anderen over de Dreamplanner.