fbpx

Roxanne: van uit de hand gelopen hobby naar fulltime ondernemen

Roxanne van Sanne Juno klopte in echt nog de beginfase van haar bedrijf bij mij aan. Ze ging online leeromgevingen maken. Want ze was daar niet alleen erg goed in: ook vond ze het technische deel en het uitzoeken wat erbij kwam kijken juist heel leuk – in tegenstelling tot iedere ondernemer die ze sprak. Maar ondernemen, dat was een nieuwe wereld voor haar. Omdat ze wilde slagen, ging ze op zoek naar een business coach. Na een oproepje van haar kant op Instagram hadden we via DM en e-mail contact. Ze was voortvarend en hakte meteen de knoop door: ze koos voor de 1:1 business coaching.

Dit zei Roxanne zelf over ons traject samen:

 

“Als startend ondernemer vond ik het heel fijn om coaching te krijgen van Mariska. We hadden een duidelijk doel en plan voor de gesprekken maar daaromheen was ook ruimte om dieper op dingen in te gaan of andere onderwerpen te bespreken. Het heeft me een goede basis gegeven om mee verder te gaan, vertrouwen in mezelf als ondernemer, mijn doelgroep helder hebben etc. Ze is je grootste cheerleader en denkt echt met je mee.”

 

 

Mariska mngme

Tijdens ons traject hebben we dit gedaan:

 

  • Haar droomklant in kaart gebracht
  • Haar aanbod van één pakket uitgebreid met een full service optie voor nog meer gemak voor haar klanten
  • Structuur aangebracht in haar werkwijze
  • Haar pitch uitgewerkt zodat ze in één keer goed over kon brengen wat ze doet en waarom iemand met haar zou moeten samenwerken. Deze gebruikte ze vanaf dat moment vol enthousiasme in elke Facebookgroep of op haar Instagram om zichzelf voor te stellen.
  • We maakten een jaarplan waarin ze haar groei als ondernemer vastlegde en zich kon focussen op de verschillende ontwikkelingen die ze wilde – maar stap voor stap zodat het ook behapbaar en haalbaar blijft! 

Oh, had ik al gezegd dat we dit allemaal digitaal via Zoom hebben gedaan? Dat kwam Roxanne namelijk veel beter uit in de combinatie met haar parttime baan in loondienst, bedrijf én gezin.

Fast forward naar een half jaar later

Roxanne zegde haar parttime baan op en is fulltime gaan ondernemen! Hoe fijn dat ze nu niet alleen elke dag kan doen waar ze blij van wordt, maar ook dit kan combineren met haar gezin met kleine kinderen waar ze volop van geniet.

Heb jij als ondernemer een leeromgeving nodig?

Dan kan het natuurlijk niet anders dan dat jij met Roxanne contact op gaat nemen, toch?

Roxanne Andressen

Roxanne Andressen

Sanne Juno

Je bent een ondernemer en op zoek naar een platform waar je jouw kennis met anderen kunt delen? Je wilt graag een online omgeving op je WordPress website om jouw cursus aan te bieden.
Een omgeving die er mooi uit ziet, gebruiksvriendelijk is en zonder hoge structurele kosten. Sanne Juno verzorgt dit voor jou.

 

@sannejuno.academy

www.sannejuno.nl

En wil jij nu ook die succesvolle start van jouw business, zodat je kunt doorgroeien naar fulltime ondernemen – net als Roxanne? Dan bel je mij, toch? 😊

Hieronder kan je vrijblijvend jouw eigen dreamcall met mij inplannen, dan bespreken we samen waar jij van droomt én of ik je kan helpen daar te komen.

Zet nu de stap naar jouw droomleven!

Plan jouw gratis intake gemakkelijk online. Via onderstaande planner geef je meteen aan wanneer onze eerste kennismaking gaat plaatsvinden.