fbpx

Sabrine van Heel je Hart.nu: van multi-ondernemer naar hart werker

Toen ik Sabrine leerde kennen zat ze in een soort van spagaat. Aan de ene kant had ze een fysieke schoonheidssalon én ze wilde meer. Meer vanuit haar hart werken en anderen daarin inspireren.

Zo begonnen we met een droomsessie, om duidelijk te krijgen wat dat dan voor haar betekende. Werken vanuit haar hart. Sabrine is een creatieve vrouw en had al 80 ideeën, het was vooral zaak om de juiste daaruit te pakken zodat ze een mooie basis kon neerzetten voor haar toekomst.

Tijdens onze droomsessie werd zelfs de naam voor haar nieuwe bedrijf, Heel je Hart.nu, geboren!

 

“Mariska heeft de perfecte combinatie van spiritueel en praktisch. Met haar achtergrond op het gebied van management, kan ze goed zien en weet ze exact wat jij nodig hebt om je dromen uit te laten komen. Ze stelt goede vragen en gaat door totdat datgene eruit komt wat je nodig hebt. We zijn in het begin in een droomsessie dit gaan uitpluizen, hier is ook de nieuwe naam van mijn bedrijf ontstaan. Ik ben hier enorm dankbaar voor! 2020 was het jaar waarin ik mijn online bedrijf meer op de kaart heb gezet, mede dankzij Mariska.”

 

 

Mariska mngme

Na de droomsessie gingen we verder met het vormgeven van haar nieuwe bedrijf

Met mij aan haar zijde als business coach. Want hoe combineer je dat, die fysieke salon, een nieuw bedrijf, een gezin en ook nog eens vele cursussen en opleidingen die haar bezig hielden?

We zijn samen aan de slag gegaan en hebben tijdens ons traject samen onder andere:

 • Haar droomklanten vormgegeven
 • Gewerkt aan een efficiënte en slimme verdeling van tijd & energie
 • Een plan opgesteld om de verschillende onderdelen van haar nieuwe bedrijf vorm te geven
 • Het aanbod goed laten aansluiten op de behoefte van haar droomklant

   

  Inmiddels doet Sabrine alleen nog wat haar hart haar ingeeft

  De fysieke salon? Daar heeft ze inmiddels afscheid van genomen. Omdat haar nieuwe bedrijf haar meer energie geeft, beter past bij haar manier van ondernemen en bij de persoon waarin ze gegroeid is. Ze is als Soul Seeker een intuïtieve mentor voor vrouwen. Een spirituele business en community heeft ze gebouwd – met succes!

  Misschien ben je wel benieuwd naar het leven vanuit je soul purpose?

  Dan ga je natuurlijk even bij Sabrine kijken, toch? Haar kennende kan ze jou kennis laten met veel mooie dingen – waaronder jezelf!

  Sabrine Kasno

  Sabrine Kasno

  Heel je Hart.nu

  Mijn missie is; vrouwelijke ondernemers helpen met plannen, organiseren en aanbrengen van structuur, zodat zij meer overzicht, rust, en focus hebben. Dat ze zelf weer controle hebben over hun dag. En dat ze door een gestructureerde planning hun doelen behalen.

   

  @Sabrinekasno

  www.heeljehart.nu

  En wil je ook jouw hart meer gaan volgen? Om jouw droombusiness vorm te geven op jouw manier?

  Zelfs als je al ondernemer bent, kan je jezelf tegenhouden. Omdat je dingen doet die je “altijd al zo doet”, of misschien zelfs dingen die niet meer helemaal bij je passen. Als dat bij jou het geval is, en je wilt ook jouw droombusiness achterna? Dan ga je mij een berichtje sturen, toch? 😊

  Je kunt hieronder eenvoudig zelf je dreamcall inplannen. Dan hoor ik graag alles over waar je nu staat, en waar je eigenlijk naartoe zou willen.

  Zet nu de stap naar jouw droomleven!

  Plan jouw gratis intake gemakkelijk online. Via onderstaande planner geef je meteen aan wanneer onze eerste kennismaking gaat plaatsvinden.