fbpx

Dreamcatcher Academy

Mijn persoonlijke missie is zoveel mogelijk dromen om te zetten naar de werkelijkheid. Want hoeveel leuker zou jouw leven worden, wanneer het écht jouw droomleven is?

Wat mijn methode jou biedt

Van droom naar plan

We veranderen de “droom voor ooit” naar een concreet plan voor nu.

Je leert hoe je brein werkt

Zodat je hier de rest van je leven op kunt terugvallen.

Samen met anderen

In The Dreamcatcher Community groei je met andere ondernemers.

mngme

De course in een notendop

Je bent je bedrijf gestart met een droom. Een ideaal plaatje in je hoofd, jouw missie, jouw doel. Komt je droom nog niet (volledig) tot leven? Denk je dat er meer uit te halen valt? Heb je te weinig klanten? Wil je weten hoe je jouw droom voor ooit, omzet in een plan voor NU? The Dreamcatcher Academy is perfect voor jou als je je hierin herkent:

Je bent als ondernemer tussen de 2 en 24 maanden bezig met je bedrijf

Je voelt je soms nog een beetje lost en wil weten hoe je het nu echt moet gaan doen

Het idee van een Mastermind spreekt he aan, omdat je graag van andere ondernemers verhalen hoort over ervaringen.

Je ziet kansen, maar vindt het lastig om door te pakken

Het ondernemerschap voelt best eenzaam, en sparren of ideeën toetsen bij vrienden en familie levert vaker teleurstelling op dan de motivatie die je zoekt

Hoe ziet het traject eruit

The Dreamcatcher Academy is voor de ondernemers die nog niet helemaal weten hoe ze het aan moeten pakken, maar die wel een hele duidelijke visie voor zich hebben. Samen gaan we dat doel bepalen en het verschil maken.

01

Dromen vangen

Tijdens de unieke kick off droomsessie gaan wij samen opzoek naar jouw innerlijke droom.

Inhoud

We gaan jouw droom heel scherp krijgen, gaan van start met jouw plan en je weet exact waar je tijdens het traject aandacht aan mag geven.

02

Masterclasses

Iedere week ontmoeten we elkaar over ondernemersvaardigheden.

Inhoud

Tijdens de masterclasses leer je hoe je jouw bedrijf verder kunt vormgeven, hoe je brein werkt, en wat je kunt doen om je bedrijf tot het succes te maken waar je van droomt.

03

Online academy

Wekelijks nieuwe opdrachten en lesstof in The Dreamcatcher Academy.

Inhoud

De opdrachten zorgen ervoor dat je alles vanuit de masterclass, en vanuit de online kennis die je opdoet, kunt omzetten voor jouw plan.

04

Persoonlijke begeleiding

Mariska begeleidt jou persoonlijk.

Inhoud

Tijdens het traject heb je ook twee 1:1 momenten met Mariska om jou verder op weg te helpen. 

05

Besloten community

Samen kom je nog altijd verder, door te connecten in een Mastermind.

Inhoud

Je krijgt levenslange toegang tot de besloten Dreamcatcher Community. Een groep waarin we elkaar aanmoedigen, elkaars klankbord zijn en je met andere ondernemers kunt sparren. 

06

Doelen halen

Tijd om de vruchten te plukken van jouw harde werken en het resultaat te zien!

Inhoud

Het traject is erop gebouwd om jou te laten groeien als ondernemer en groei mogelijk te maken voor jouw bedrijf. Het gaat niet om dromen, het gaat om doen.

Voor wie is deze academy geschikt?

The Dreamcatcher Academy is geschikt voor ambitieuze ondernemers. Alles vanuit de grote ambitie om een doel te halen en niet op te geven voordat het lukt.

Je bent tussen de 2 en 24 maanden aan het ondernemen

Je ziet kansen, maar hoe pak je door?

Je zoekt motiverende mensen om je heen

Je wilt jouw droombusiness waarmaken

Je merkt aan alle vezels in je lichaam dat je JA wilt zeggen

%

Tevredenheid

Na de zomer start er weer een nieuwe groep.

Wil je meer info zodra we weer starten, laat je gegevens achter! 

Actieve ondernemers

Dromen werkelijkheid gemaakt

%

Tevredenheid

Jaar ervaring

We zijn nu halverwege – maar wat een reis! Noem het maar even zo met gebrek aan een beter woord. Ik heb mega stappen kunnen maken, stappen waar ik vroeger (belemmerd door overtuigingen) eigenlijk niet eens van durfde te dromen. Mariska is zo’n fijn en lief mens, met bergen waardevolle kennis en ervaring op zak. Ondanks dat staat ze écht naast je, jouw enthousiaste cheerleader en vraagbaak. Heel fijn ook om dit avontuur samen met haar en de andere inspirerende onderneemsters te mogen beleven. Kijk elke week weer uit naar de masterclasses en de nieuwe modules. Ik voel me zelfverzekerd, gesteund en ready om deze vibe vast te houden! Geloof me – je zult geen spijt krijgen.

– Anne Niemel | Be True You
Review halverwege The Dreamcatcher Academy

“Mariska is echt een topper die jou heel goed kan begeleiden in jouw proces naar wat jij wilt bereiken. Ze is niet alleen goed in haar vak, maar ook een superlief persoon die je heel vaak motiveert en in jezelf laat geloven met lieve berichtjes en kaartjes. En ze zorgt supergoed voor haar coachees met altijd chocola in haar office! Bedankt lieve Mariska en ik hoop dat jij nog veel meer mensen mag helpen in hun droomtraject!”

– Lianne Reijntjes | Lianne Letters

In The Dreamcather Academy zijn we op een diepere laag uit gekomen die er écht voor zorgt dat ik de stappen onderneem die nodig zijn om mijn doelen te bereiken! Mariska heeft zowel de kennis als de ervaring en de tools om je daarbij te ondersteunen. Superblij mee 🙂

– Renske Feller | De Imperfectionist
Review halverwege The Dreamcatcher Academy

Ik had veel ideeen, deed van alles en nog wat, maar het was niet concreet genoeg. Waardoor mijn droom echt een droom bleef. Ook zaten mijn eigen overtuigingen in mijn weg, waardoor ik niet durfde door te zetten. Nadat we hieraan hebben gewerkt, lijkt IDS als een sneltreinvaart te gaan! En ben er zooo blij mee. Mariska is echt een hele fijne coach. Ze weet precies wat je nodig hebt en ik kan alles met haar bespreken.

– Rian Holsteijn | Eigenaresse Isi Day Support
Review halverwege The Dreamcatcher Academy

mngme

Veel gestelde vragen

Wat is mijn investering in The Dreamcatcher Academy?

€ 1.483, excl. btw (wat natuurlijk aftrekbaar is als ondernemer). 

Wat wordt er van mij verwacht?

In deze 8 weken verwacht ik van jou inzet, aandacht en wilskracht. Die krijg je namelijk van mij ook. 

Wanneer start het traject?

Lucky you, we starten eind mei en de deuren zijn geopend! Je kunt je dus nu aanmelden, zodat jij deze zomer MEGA stappen gaat maken in jouw droombusiness!

Zijn er nog bijkomende kosten of andere zaken waar ik rekening mee dien te houden?

Alleen een hoop gezelligheid, en de schop onder je kont die je soms nodig hebt. En je moet wel van roze houden. Dat verklap ik alvast.

 BONUS: Jouw persoonlijke sidekick!

Tijdens het hele traject ben ik voor jou bereikbaar voor vragen, steun en tips (en hilarische GIFjes) via Whats App & e-mail.

Zet nu de stap naar jouw droomleven!

Plan jouw gratis intake gemakkelijk online. Via onderstaande planner geef je meteen aan wanneer onze eerste kennismaking gaat plaatsvinden.