fbpx

Losse droomsessie

Sparren als nooit tevoren. In de droomsessie gaan we helemaal terug naar de kern. Waar krijg jij het écht warm van en hoe ziet jouw droomleven eruit? Daarna gaan we stappen concreet maken om dat te bereiken.

Wat mijn methode jou biedt

Je droom te verscherpen

Zo scherp als een mes! If you can dream it, you can do it!

Stappen in kaart te brengen

Stapje voor stapje, tot jouw droom is behaald!

Beperkende factoren om te buigen

Want dat is de manier om jouw dromen te behalen. 

droomsessie

Dream it, wish it, do it!

Hoe ziet jouw ideale leven eruit over 1 jaar vanaf nu? Als alles mogelijk is, je niet beperkt wordt door geld, tijd of plaats? Als je de dag zelf zou kunnen inrichten, hoe zou je dat dan vormgeven? En hoe zou je je dan voelen?

Got it? Jij bent al in controle. Wat je aandacht geeft, groeit. Als jij de toekomst kunt visualiseren, dan kan je het ook creëeren. Maar… Dat betekent ook dat je keuzes moet maken. In wat je doet en ook wat je vooral niet doet.

Ben je klaar om te stoppen met dromen, en wil je gaan DOEN? Wil je heel graag, maar vind je het lastig om te starten? Ik ben benieuwd naar jouw verhaal! In een 1 op 1 droomsessie help ik jou de eerste stap te zetten!

Hoe ziet het traject eruit

Deze droomsessie vindt plaats in de praktijk van MNGme, in Culemborg. Je investering in een droomsessie is drie uur van je tijd en € 227 excl. btw. Tijdens de droomsessie is er uiteraard wat te drinken & een snackje aanwezig. Ook ligt er een notitieboekje voor je klaar, zodat je gelijk erna aan de slag kunt en notities kunt maken. Ben je ondernemer? Dan kan je de btw aftrekken en kan je de kosten opvoeren als coaching.

Voor wie is deze course geschikt?

Een droomsessie is niet geschikt voor dromers. Nee… Ik ben juist op zoek naar jou als je klaar bent om te stoppen met dromen en klaar bent om te DOEN!

Startende ondernemers

Ambitie om te starten als ondernemer of andere dromen.

%

Tevredenheid

Manage me banner

Waarom ik jou wel kan helpen

Ik ben helemaal enthousiast na de droomsessie! Het voelt alsof ik verliefd van een festival afkom, heerlijk!

– Rian Holsteijn | Eigenaresse Isi Day Support

In het verleden heb ik Mariska leren kennen als een kei in organisatie en planning. Toen ik zag dat zij de online cursus ‘Work Smarter not Harder’ had ontwikkeld, besloot ik dan ook meteen om deze te volgen. Ik was vooral super nieuwsgierig hoe zij overzicht houdt! En ik voelde behoefte om mijn eigen planning weer eens onder de loep te nemen en te kijken waar ik verbeteringen in kon aanbrengen. Dat is absoluut gelukt! Haar training is ook nog eens super leuk om te volgen. Mariska is altijd vol enthousiasme met veel verschillende projecten bezig, terwijl ze perfect overzicht houdt! Dus als jij haar geheim wilt ontdekken, zou ik zeker de cursus ‘Work Smarter, not Harder’ willen aanraden.

– Verenice Vandewall | Founder & Managing director #EFP European Foodservice Partners

“Mariska is echt een topper die jou heel goed kan begeleiden in jouw proces naar wat jij wilt bereiken. Ze is niet alleen goed in haar vak, maar ook een superlief persoon die je heel vaak motiveert en in jezelf laat geloven met lieve berichtjes en kaartjes. En ze zorgt supergoed voor haar coachees met altijd chocola in haar office! Bedankt lieve Mariska en ik hoop dat jij nog veel meer mensen mag helpen in hun droomtraject!”

– Lianne Reijntjes | Lianne Letters

“Mariska heeft de perfecte combinatie van spiritueel en praktisch. Met haar achtergrond op het gebied van management, kan ze goed zien en weet ze exact wat jij nodig hebt om je dromen uit te laten komen. Ze stelt goede vragen en gaat door totdat datgene eruit komt wat je nodig hebt. Lieve Mariska, dank je wel voor deze droomsessie. Mede door deze sessie heb ik mijn nieuwe naam voor mijn bedrijf en ga ik aan de slag met mijn grootste aanbod.”

– Sabrine Kasno | Heel je hart.nu

droomsessie

Veel gestelde vragen

Wat is de investering van deze course?

Je investering in een droomsessie is drie uur van je tijd en € 227 excl. btw. Ben je ondernemer? Dan kan je de btw aftrekken en kan je de kosten opvoeren als coaching.

Wat wordt er van mij verwacht?

Geen droommentaliteit, maar een doe-mentaliteit. 

Wat kun jij van mij verwachten?

Na de droomsessie weet jij precies wat je gaat doen om je droomleven waar te maken! 

Zijn er nog bijkomende kosten of andere zaken waar ik rekening mee dien te houden?

Je investering in een droomsessie is drie uur van je tijd en € 227 excl. btw. Tijdens de droomsessie is er uiteraard wat te drinken & een snackje aanwezig. Ook ligt er een notitieboekje voor je klaar, zodat je gelijk erna aan de slag kunt en notities kunt maken.

Zet nu de stap naar jouw droomleven!

Plan jouw gratis intake gemakkelijk online. Via onderstaande planner geef je meteen aan wanneer onze eerste kennismaking gaat plaatsvinden.