fbpx

Ben je klaar voor jouw droomleven?

Wat mijn methode jou biedt

Zo scherp als een mes

We gaan jouw aanbod scherp & aansprekend te maken

Je ideale klant te leren kennen

Zodat we deze kunnen gaan aanspreken

Beperkende overtuigingen om te buigen

Want de sky is the limit!

mngme

Ben je klaar voor jouw droomleven?

Toen je besloot te gaan ondernemen, had je een droom. Toch? Maar hoeveel % van de tijd doe je nu echt waar je blij van wordt? Ervaar je nu die vrijheid of voldoening, en kan je leven van je bedrijf?

Of modder je soms toch aan, met klussen die je minder leuk vindt, zoekende naar jouw ideale klant? Misschien sta je zelfs wel eens op een kruispunt waarop je denkt:

“Is dit wel voor mij weggelegd, ondernemen? Ben ik niet beter af als ik weer in loondienst ga?”

Hell no, girl! Het is gewoon tijd om jouw droom te gaan volgen, en dat in jouw business te brengen. Hoe veel leuker wordt jouw leven als je jouw business op jouw termen kunt runnen? Zoals je ooit hebt bedacht, toen je begon met ondernemen?

I’ve got your back. Als professioneel dromenvanger voor ondernemers is het mijn missie om zoveel mogelijk dromen om te zetten naar de werkelijkheid.

Ons unieke aanbod in beeld

Business Coach in je Broekzak

Onbeperkt toegang tot mij, mijn netwerk en kennis via WhatsApp. Je kunt terecht met al je vragen voor:

 • kort advies
 • richting geven
 • sparren
 • successen vieren
 • tips & tricks

Waarom zou je wachten, als je met een WhatsAppje je business coach kunt bereiken? En dat al voor 1,48 euro per dag?

DREAMSCAPE: het online festival

Wil jij, incl. festivalvibes, een middag werken aan jezelf & je droombusiness?

Laat je meevoeren op de high energy van DREAMSCAPE!

 • Je droom wordt een plan, met een doel & heldere stappen
 • Je vertrouwen in jezelf krijgt een boost
 • Je gaat sowieso naar huis met minimaal 1 nieuwe super toffe connectie
 • Je leert een skill of nieuwe ondernemershack

 

Maatwerk Business Coaching

Een 1 op 1 traject met veel persoonlijke aandacht waarbij ik je in drie maanden begeleid naar jouw droombusiness. Ik help:

 • Je droom te verscherpen
 • Je ideale klant te leren kennen
 • Te nemen stappen in kaart te brengen
 • Beperkende overtuigingen om te buigen
 • Je aanbod scherp & aansprekend te maken
 • Vanaf 666 euro per maand

BEL MIJ DIRECT!

Ik help je graag!

The Dreamcatcher Academy gaat verder dan even je aanbod concreet maken en marktverkenning. Ik heb in de Academy geleerd hoe ik mijn overtuigingen kan omzetten, waardoor ik nog meer in mijzelf en mijn biz ben gaan geloven! Door de oefeningen, heb ik een andere mindset gekegen, die ik voor de rest van mijn leven meeneem! Ik ben ook blij met de band die we hebben gecreëerd met de andere ondernemers. We kunnen sparren en helpen elkaar! Mariska staat altijd voor je klaar en weet precies wanneer je wat nodig hebt! Door de enorme berg kennis en ervaring heeft ze mij echt geholpen! Ik vond het ook leuk om verschillende verhalen van andere ondernemers te horen in de Masterclass. Erg inspirerend. Het grappige was, dat ik aan het einde zei” elke module van de Academy kwam precies op het goede moment in mijn onderneming”. Dat was natuurlijk niet toevallig! 😉 Ik ben heel blij dat ik met de TDA heb meegedaan, en raad het iedereen aan!

– Rian Holsteijn | Eigenaresse Isi Day Support

Wauw! Dit was me het avontuur wel, ik heb hier zo van genoten. The Dreamcatcher Academy kwam voor mij op het juiste moment, in de juiste setting. Wat is Mariska een liefdevolle en kundige coach en wat is het fijn om naast andere dames dit pad te bewandelen. Nu heel wat kennis rijker en bergen belemmerende overtuigingen minder. Staat mij hier nog een ding met je te delen; mijn naam is Anne – en ik leef mijn droom.

– Anne Niemel | Founder Be True You

“Mariska heeft de perfecte combinatie van spiritueel en praktisch. Met haar achtergrond op het gebied van management, kan ze goed zien en weet ze exact wat jij nodig hebt om je dromen uit te laten komen. Ze stelt goede vragen en gaat door totdat datgene eruit komt wat je nodig hebt. Lieve Mariska, dank je wel voor deze droomsessie. Mede door deze sessie heb ik mijn nieuwe naam voor mijn bedrijf en ga ik aan de slag met mijn grootste aanbod.”

– Sabrine Kasno | Heel je hart.nu

“Als startend ondernemer vond ik het heel fijn om coaching te krijgen van Mariska. We hadden een duidelijk doel en plan voor de gesprekken maar daaromheen was ook ruimte om dieper op dingen in te gaan of andere onderwerpen te bespreken. Het heeft me een goede basis gegeven om mee verder te gaan, vertrouwen in mezelf als ondernemer, mijn doelgroep helder hebben etc. Ze is je grootste cheerleader en denkt echt met je mee”

– Roxanne Andressen | Sanne Juno

“Mariska is echt een topper die jou heel goed kan begeleiden in jouw proces naar wat jij wilt bereiken. Ze is niet alleen goed in haar vak, maar ook een superlief persoon die je heel vaak motiveert en in jezelf laat geloven met lieve berichtjes en kaartjes. En ze zorgt supergoed voor haar coachees met altijd chocola in haar office! Bedankt lieve Mariska en ik hoop dat jij nog veel meer mensen mag helpen in hun droomtraject!”

– Lianne Reijntjes | Lianne Letters

Zet nu de stap naar jouw droomleven!

Plan jouw gratis intake gemakkelijk online. Via onderstaande planner geef je meteen aan wanneer onze eerste kennismaking gaat plaatsvinden.

Waarom ik jou wel kan helpen

Actieve leden

Dromen werkelijkheid gemaakt

%

Tevredenheid

Jaar ervaring