Mariska Vermeulen

Mijn achtergrond

Ik ben jarenlang als management assistente in groothandelsland werkzaam geweest. Ontwikkeling is het grootste goed, daardoor ben ik continu bezig met leren. Verdiepen in nieuwe onderwerpen, bijblijven in mijn vakgebied: het zorgt ervoor dat ik de ideale interim- / projectmanager kan zijn en bedrijven kan voorzien van management services.

Daarnaast stop ik veel tijd, energie en geld in persoonlijke ontwikkeling. Ik heb diverse cursussen gevolgd om te leren hoe ik productiever, doelgerichter en succesvoller te werk kon gaan. Mijn belangrijkste les daarin? Het is een balans. Je kunt niet alleen maar hard & zakelijk zijn. Juist door goed voor jezelf te zorgen en je kwetsbaar en nieuwsgierig op te stellen kan je je doelen bereiken.

Om die reden heb ik ook een Reiki opleiding gevolgd,  om anderen te helpen meer in hun gevoel te komen en blokkades op te heffen. Door met Reiki te werken wordt je zelfbewustzijn vergroot en daardoor wordt jouw ontwikkeling en groei in gang gezet. 
Meer over mijn Reiki behandelingen en hoe ik dit kan toepassen om jou verder te helpen?

Mijn kracht is om dromen om te zetten in doelen. Ze concreet, tastbaar en haalbaar te maken. Samen met jou. Tegelijkertijd kunnen we werken aan blokkades op de weg naar dat doel, en hoe we deze kunnen oplossen.  Ik kan je hierin coachen!

Leer mij beter kennen

Een autodidact eerste klas, intuïtief, een officekunstenaar, enthousiasteling, taalliefhebber en vooral een doener. Woorden die mij omschrijven als geen ander! 

Maar naast deze typerende woorden, ben ik zoveel meer. Wist je bijvoorbeeld dat:

Het antwoord is altijd JA

Als eeuwige enthousiasteling zeg ik overal JA tegen. En dat betekent dat ik ook regelmatig way out of my comfortzone ga. Want daar kan je groeien, en dat is leuk!

Hier zat ik twee minuten in een ijsbad. Om dat vervolgens na een rondje sauna, gewoon nog een keer te herhalen! Een ijsbad is als een spiegel voor je, en het laat zien tot hoeveel je lichaam in staat is. Het belangrijkste? Voelen. In je lijf blijven en je mind onder controle hebben. Een unieke ervaring die mij veel heeft geleerd!

Je groeit niet door in je veilige omgeving te blijven, lessen leer je op het moment dat je probeert. En faalt, vooral als je faalt. Dat houd ik altijd in mijn achterhoofd als ik met iets nieuws bezig ga. What if I fall? Vraag je jezelf misschien af? Darling, but what if you fly?