fbpx

Waarom zijn jouw dromen nog geen werkelijkheid

Hoe staat het met jouw dromen? Zijn ze er nog? Weet je nog waar je vroeger van droomde? Zonder enige beperking? Je kon prinses worden, dokter of juf. Brandweervrouw, vader of rijk. En nu? Wat wil je nu worden?

Waarom je nog droomt

Er zijn een aantal redenen waarom je waarschijnlijk nog droomt.

  1. Je gelooft dat het niet voor jou is
  2. Je denkt dat je het niet kan
  3. Je neemt niet de stappen die nodig zijn

Je gelooft dat het niet voor jou is

Je ziet ze wel. Die mensen die succesvol zijn. Maar zij hebben …vul maar in… Zij hebben een starterskapitaal? Zij hebben geluk? Zij hebben minder tegenslag?

Als je hierdoor gaat denken dat het niet voor jou weggelegd is: WRONG. Deze mensen hebben ook allemaal hun eigen verhaal: net als jij. En jouw droom is écht voor jou weggelegd.

Je denkt dat je het niet kan

Of je denkt dat je het kan, of je denkt dat je het niet kan. Je hebt hoe dan ook gelijk. – Henry Ford

En zo is het. Als jij denkt dat je het niet kan, dan krijg je hoe dan ook gelijk. Andersom ook. Wat kan je? En kan je hier je zelfvertrouwen alvast een boost mee geven? Denk na over welk onderdeel van je droom je alvast kunt aanpakken, en je zult zien dat na de eerste stap, de rest snel kunnen volgen.

Je neemt niet de stappen die nodig zijn

Droomontwijkend gedrag. Want een droom wordt niet werkelijkheid door te dromen. Een droom wordt werkelijkheid door te doen!

Zolang jij je droom in een doosje houdt, opgepoetst maar op de bovenste plank, dan zal hij daar blijven staan. Buiten jouw bereik. Dus bepaal: wat moet ik doen om die droom te veranderen in de werkelijkheid. En onthoud: mensen overschatten wat ze in een jaar kunnen doen, maar onderschatten wat ze in 10 jaar kunnen doen.

Wat is jouw droom en durf je er ook echt aan te werken? Wil je twee vragen leren die mij dagelijks helpen in het dichterbij komen van mijn droom? En die je ook nog eens tijd opleveren, in plaats van tijd kosten? Vraag dan hieronder mijn gratis e-book Goal Crushing aan!

Liefs, Mariska

 

Aangenaam!

Ik ben Mariska Vermeulen. Professioneel dromenvanger. Ik help ondernemers om hun dromen waar te maken. Dat doe ik door persoonlijke coaching. Bijvoorbeeld met mijn unieke droomsessie en 1:1 business coaching.

Connecten? Volg me op Instagram, connect op LinkedIn of stuur me direct een e-mail!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *