fbpx

DREAMSCAPE
the afterparty

Zó tof dat je erbij was! Dit vind je in de afterparty:

De presentaties

Zoals de experts ze hebben gegeven tijdens de workshops

Cadeautjes

Speciaal voor jou, als bezoeker van DREAMSCAPE, van de experts

mngme

Ben je klaar voor jouw droombusiness?

Toen je besloot te gaan ondernemen, had je een droom. Toch? Het is gewoon tijd om jouw droom te gaan volgen, en dat in jouw business te brengen. Hoe veel leuker wordt jouw leven als je jouw business op jouw termen kunt runnen? Zoals je ooit hebt bedacht, toen je begon met ondernemen?

I’ve got your back. Als professioneel dromenvanger voor ondernemers is het mijn missie om zoveel mogelijk dromen om te zetten naar de werkelijkheid.

Op DREAMSCAPE heb je de tools gekregen, connecties gelegd en tijdens de droomsessie ben je op reis gegaan: nu is het aan jou om door te pakken!

Wauw! Een online festival wat aan voelde als een echt festival. Wat een finesse. Ontzettend leuk om hier andere vrouwelijke ondernemers ontmoet te hebben. De verschillende workshops sluiten sowieso goed aan bij wat je zoekt als je naar het festival komt omdat je zelf mag kiezen welke je wilt volgen! En tot slot de droomsessie. Wauw. Het maakt zoveel duidelijk! Wat een mooie dag was dit 🙌🏼🍀

Chantal - Mindsetcoach

De presentaties & cadeautjes van workshopronde 1

 

Ondernemen vanuit Rust

In de Zen Tipi kon je bij Anne Niemel de workshop ondernemen vanuit rust volgen.

Cadeautje van Anne
Als bezoeker van DREAMSCAPE krijg je 20% korting op haar Connect and Release sessie, in september & oktober. Je kunt dit rechtstreeks bij Anne boeken.

Pitchen als een Pro

In de karaokebar kon je bij Christel Verbiesen leren pitchen als een pro!

Cadeautje van Christel
Stuur je pitch via instagram en ontvang gratis feedback van Christel.
Daarnaast kan je je inschrijven je in voor de workshop “Creëer een ijzersterk merkverhaal“. Er is een subsidie voor creatieve ondernemers.

Slim werken

In de backstage kon je bij Rian van Holsteijn de workshop slim werken volgen.

Cadeautje van Rian
Met de kortingscode DREAMSCAPE01 krijg je € 50,- korting op de planningsessie “easy goalplanning“.

BEL MIJ DIRECT!

Ik help je graag!

The Dreamcatcher Academy gaat verder dan even je aanbod concreet maken en marktverkenning. Ik heb in de Academy geleerd hoe ik mijn overtuigingen kan omzetten, waardoor ik nog meer in mijzelf en mijn biz ben gaan geloven! Door de oefeningen, heb ik een andere mindset gekegen, die ik voor de rest van mijn leven meeneem! Ik ben ook blij met de band die we hebben gecreëerd met de andere ondernemers. We kunnen sparren en helpen elkaar! Mariska staat altijd voor je klaar en weet precies wanneer je wat nodig hebt! Door de enorme berg kennis en ervaring heeft ze mij echt geholpen! Ik vond het ook leuk om verschillende verhalen van andere ondernemers te horen in de Masterclass. Erg inspirerend. Het grappige was, dat ik aan het einde zei” elke module van de Academy kwam precies op het goede moment in mijn onderneming”. Dat was natuurlijk niet toevallig! 😉 Ik ben heel blij dat ik met de TDA heb meegedaan, en raad het iedereen aan!

– Rian Holsteijn | Eigenaresse Isi Day Support

Wauw! Dit was me het avontuur wel, ik heb hier zo van genoten. The Dreamcatcher Academy kwam voor mij op het juiste moment, in de juiste setting. Wat is Mariska een liefdevolle en kundige coach en wat is het fijn om naast andere dames dit pad te bewandelen. Nu heel wat kennis rijker en bergen belemmerende overtuigingen minder. Staat mij hier nog een ding met je te delen; mijn naam is Anne – en ik leef mijn droom.

– Anne Niemel | Founder Be True You

“Mariska heeft de perfecte combinatie van spiritueel en praktisch. Met haar achtergrond op het gebied van management, kan ze goed zien en weet ze exact wat jij nodig hebt om je dromen uit te laten komen. Ze stelt goede vragen en gaat door totdat datgene eruit komt wat je nodig hebt. Lieve Mariska, dank je wel voor deze droomsessie. Mede door deze sessie heb ik mijn nieuwe naam voor mijn bedrijf en ga ik aan de slag met mijn grootste aanbod.”

– Sabrine Kasno | Heel je hart.nu

“Als startend ondernemer vond ik het heel fijn om coaching te krijgen van Mariska. We hadden een duidelijk doel en plan voor de gesprekken maar daaromheen was ook ruimte om dieper op dingen in te gaan of andere onderwerpen te bespreken. Het heeft me een goede basis gegeven om mee verder te gaan, vertrouwen in mezelf als ondernemer, mijn doelgroep helder hebben etc. Ze is je grootste cheerleader en denkt echt met je mee”

– Roxanne Andressen | Sanne Juno

“Mariska is echt een topper die jou heel goed kan begeleiden in jouw proces naar wat jij wilt bereiken. Ze is niet alleen goed in haar vak, maar ook een superlief persoon die je heel vaak motiveert en in jezelf laat geloven met lieve berichtjes en kaartjes. En ze zorgt supergoed voor haar coachees met altijd chocola in haar office! Bedankt lieve Mariska en ik hoop dat jij nog veel meer mensen mag helpen in hun droomtraject!”

– Lianne Reijntjes | Lianne Letters

De presentaties & cadeautjes van workshopronde 2

 

Werken met de seizoenen

In het reuzenrad bij Claudia Alberda leerde je alles over het werken vanuit én met de seizoenen.

Meer van Claudia
Bij Claudia kan je de herstbox via pre-order bestellen die je nog meer tools geeft om het maximale uit het nieuwe seizoen te halen.

Ze maakt deze met veel liefde en persoonlijke noot voor jou klaar!

Jouw unieke verhaal

Karima Baky zat in het spiegelpaleis, en vertelde jou alles over Ikigai. Dé manier om jouw unieke verhaal boven water te krijgen.

Cadeautje van Karima
Als bezoeker van DREAMSCAPE kan je bij Karima een gratis mini ikigai sessie inplannen. Je krijgt dan direct toepasbare tips!

Affiliate marketing

In de giftshop kon je bij Danique Bras alles leren over Affiliate marketing.

Cadeautje van Danique

Met de kortingscode dreamscape07 krijg je 50% korting én een persoonlijke 1:1 coach call. Koop de cursus direct van € 397 nu voor € 198.

mngme

Patronen doorbreken

Je weet dat je soms als ondernemer (vervang dat gerust door “mens”, if you please) dingen doet die niet helemaal handig zijn. Een paar dagen een offday nemen, terwijl je weet dat die bak Ben & Jerry’s op de bank je niet echt gaan helpen. 

Niet investeren in jezelf of je bedrijf, terwijl je wel zó graag next level wilt gaan. 

Daarom heb ik tijdens DREAMSCAPE de workshop patronen doorbreken gegeven, om je tools te geven om in een halve minuut jouw mindset aan te passen. Zodat er weer ruimte ontstaat. 

Cadeautje van Mariska
Je krijgt als deelnemer van DREAMSCAPE € 300,- korting op een maatwerk coachingstraject – als je nog start in 2021. Plan een gratis dreamcall met mij om hiervan te profiteren.

Dit is jouw moment, pak je de kans?

Shake that booty – again

Onze DREAMSCAPE DJ heeft de lekkerste beats voor je verzameld in een Spotify playlist. Dus geniet nog lekker na.

 

Wil je trouwens meer weten over de Hogeschool voor Superhelden? Kijk dan bij Johan op zijn site.

mngme

Waarom ik jou wel kan helpen

Actieve leden

Dromen werkelijkheid gemaakt

%

Tevredenheid

Jaar ervaring

Zet nu de stap naar jouw droomleven!

Plan jouw gratis intake gemakkelijk online. Via onderstaande planner geef je meteen aan wanneer onze eerste kennismaking gaat plaatsvinden.