fbpx

Work Smarter, Not Harder – business

Werknemers die gelukkiger & effectiever zijn

Hoe zou het zijn als je medewerkers altijd overzicht hebben, minder stress ervaren en de effectiviteit stijgt tot wel 112%?

En hoe zou het zijn als je dit als een cadeau mag verpakken en geven, waar jouw medewerkers niet alleen op het werk van profiteren, maar ook binnen andere aspecten van hun leven?

Wat zou dit betekenen voor jouw bedrijf?

Je kunt ze dit cadeau geven, in de vorm van de online training Work Smarter, Not Harder.

Tijdens deze training:
– (Her)ontdekken medewerkers hun passie & droom
– Leren medewerkers doelen stellen
– Leren ze effectiviteit verbeteren om tijd over te houden
– Gaan ze aan de slag met het stellen van prioriteiten en stress-vrij werken
– Worden ze geholpen bij het vasthouden van deze nieuwe gewoontes

De beste manier om ziekteverzuim & verloop te verlagen, is het verhogen van het werkplezier.

De inhoud van Work Smarter, Not Harder

Oei, weer een dag/week/maand voorbij! Kijk je soms wel eens aan het eind van de dag op de klok, en zucht je “wat heb ik nou eigenlijk gedaan vandaag?”. Of wil je zoveel dingen doen, maar komt het er elke keer niet van?

Dan gaat deze training Work Smarter, Not Harder jou helpen! Je krijgt inzicht in jouw manier van werken, ik onthul de succesformule om te werken naar je doelen, en ik geef je de tools en tips om tijd over te houden op een dag. Wat je er vervolgens mee doet: dat is aan jou!

Bedenk eens… wat zou je doen met een uur extra per dag?

Deze training bestaat uit 6 modules, met diverse downloads.

Module 1: De basistools. Ontdek de tools van mensen die 30 uur in een dag lijken te proppen. Ik neem je mee in de slimme tools die je kunt gebruiken, en ik vertel je ook op welke manier ik ze inzet, zodat je zelf kunt kiezen welke tools het beste bij jou passen.

Module 2:  Je doel in zicht. We gaan aan de slag met je dromen, om deze om te zetten in doelen. Ik help je hierbij om je diepste verlangens te vertalen naar een concreet doel.

Module 3: Overzicht krijgen. Je doel verandert in een planning. Tijdens deze module gaan we aan de slag met het creëren van overzicht in je taken. Je gaat je to-do list opstellen op basis van je doel, per maand, per week en per dag.

Module 4: Prioriteit bepalen.  Leuk, zo’n to-do lijst. Maar hoe stap ik uit de dagelijkse waan van de dag? Dat ga je leren in deze module. We kijken naar hoe je prioriteit kunt gaan bepalen. Zodat je volledig “JA” kunt zeggen tegen het werken aan jouw doelen.

Module 5: Get going. Rome is niet gebouwd in één dag toch? Ook slimmer werken gaat met vallen & opstaan. In deze module gaan we aan de slag met jouw leerdoel. Hoe ga je wat je hebt geleerd vanaf nu toepassen? En hoe houd je dat eigenlijk vol als nieuwe gewoonte?

Module 6: Extra basistools. Omdat iedere slimme werker wel een duwtje in de rug verdient, krijg je gratis als bonus slimme formats & standaard documenten als download. Hiermee heb je een fijne basis die je kunt gebruiken in de toekomst.

work smarter not harder

Iets voor jouw bedrijf?

De training is uitermate geschikt voor medewerkers die veel kantoorwerk uitvoeren of veel verantwoordelijkheden hebben.

Er zijn onderdelen uit de training die je ook als groep kunt doen, waardoor je collega’s op een andere manier leert kennen. Ik adviseer jullie graag over een manier die bij jullie bedrijf past.

Je investering & meer informatie

Work Smarter, Not Harder is een online training van 6 modules, inclusief diverse downloads en ingesproken geleide meditaties, met een belasting variërend van 1 tot 4 uur per module. De waarde van deze training is € 249,-.

Als je deze training wilt inzetten voor jouw team, dan zijn er verschillende pakketten mogelijk.

Vanaf 5 medewerkers
Wanneer je Work Smarter, Not Harder inkoopt vanaf 5 medewerkers, betaal je € 150,- per training (excl. BTW).

Vanaf 10 medewerkers
Wanneer je Work Smarter, Not Harder inkoopt vanaf 10 medewerkers, betaal je € 135,- per training (excl. BTW).

Maatwerk
Andere aantallen? Liever de training ondersteund met persoonlijke begeleiding vanuit mij? Neem contact met mij op en ik kijk graag hoe we hier een mouw aan kunnen passen!

De training is online beschikbaar voor jouw medewerkers met hun persoonlijke inlog op de leeromgeving. Na het afronden van alle modules, ontvangen ze een certificaat.
De toegang tot de leeromgeving is 3 maanden geldig.

Over Mariska Vermeulen (maker & coach van deze training)

Ik ben al vroeg begonnen met werken. Hard werken vooral, dit heb ik van huis uit meegekregen. Binnen een groot bedrijf ben ik in een rap tempo doorgegroeid. Dit was tof, maar succes heeft ook een keerzijde. Althans, ik had nog veel te leren.

Ik ben altijd bezig geweest met persoonlijke ontwikkeling, en het verhogen van effectiviteit. Hoe kan het sneller, makkelijker, beter? En hoe kan ik zo effectief mogelijk zijn, maar mijn stress niveau zo laag mogelijk houden?

Ik heb de afgelopen jaren veel tijd, geld en energie gestopt in opleidingen. Management, coaching, NLP, Reiki; het heeft mij een complete toolkit aan oplossingen geboden die ik nu inzet.