fbpx

Rian van Isi Day Support: business mom to the top

Rian is kampioen in time management, en weet als geen ander hoe het is om een eigen bedrijf te combineren met een baan in loondienst én een zoontje. Toen ik Rian leerde kennen vroeg ze belachelijk weinig voor haar aanbod. Echt: belachelijk. Terwijl de waarde enorm is.

Rian heeft meegedaan aan een groepstraject van mij, The Dreamcatcher Academy en later heb ik haar nog 1:1 begeleid in het verder vormgeven van haar droombusiness.

Bij Rian hebben we vooral veel aan haar mindset gewerkt, zodat ze durfde te staan voor haar aanbod en er zelf meer in ging geloven. Ondernemen is nu eenmaal geen kwestie van nieuwe dingen verzinnen totdat het aanslaat, het is durven door te pakken en bij te schaven totdat je jouw succes manier vindt.

Dit zei Rian er zelf over: 

 

”Mijn ervaring met Mariska is dat zij veel verder gaat dan even je aanbod concreet maken en marktverkenning. Ik heb geleerd hoe ik mijn overtuigingen kan omzetten, waardoor ik nog meer in mijzelf en mijn biz ben gaan geloven! Door de oefeningen, heb ik een andere mindset gekegen, die ik voor de rest van mijn leven meeneem! Ik ben ook blij met de band die we hebben gecreëerd met de andere ondernemers. We kunnen sparren en helpen elkaar! Mariska staat altijd voor je klaar en weet precies wanneer je wat nodig hebt!”

 

 

Mariska mngme

Een toekomstbestendig bedrijf neerzetten

Rian en ik zijn gaan kijken naar haar ideale bedrijf. Want met inmiddels een tweede kindje op komst, betekent dat niet eindeloos uren toevoegen. Maar wel: een aanbod wat past bij haar én haar droomklanten.

We zijn samen aan de slag gegaan en hebben tijdens ons traject samen onder andere:

  • Haar droomklanten vormgegeven
  • Haar aanbod doorontwikkeld
  • Een passievere vorm bedacht in de vorm van een abonnement
  • Gewerkt aan haar mindset en beperkende overtuigingen

 

Business moms: unite

Ben jij ook continu al die ballen aan het hooghouden, en vraag je je af of je in tijd en taken niet veel slimmere keuzes kunt maken? Dan raad ik je zeker aan om eens met Rian in gesprek te gaan.

Rian van Holsteijn

Rian van Holsteijn

Isi Day Support

Mijn missie is; vrouwelijke ondernemers helpen met plannen, organiseren en aanbrengen van structuur, zodat zij meer overzicht, rust, en focus hebben. Dat ze zelf weer controle hebben over hun dag. En dat ze door een gestructureerde planning hun doelen behalen.

 

@isi_day_support

www.isidaysupport.nl

En wil je ook jouw hart meer gaan volgen? Om jouw droombusiness vorm te geven op jouw manier?

Dan ga je mij een berichtje sturen, toch? 😊

Je kunt hieronder eenvoudig zelf je dreamcall inplannen. Dan hoor ik graag alles over waar je nu staat, en waar je eigenlijk naartoe zou willen.

Zet nu de stap naar jouw droomleven!

Plan jouw gratis intake gemakkelijk online. Via onderstaande planner geef je meteen aan wanneer onze eerste kennismaking gaat plaatsvinden.