fbpx

Johan: met zijn coachdiploma op zak, zijn eigen Hogeschool voor Superhelden gestart

Johan is mijn partner. Dat betekent dat ik soms als business coach ook mijn mond moet houden 😉. Maar gelukkig mocht ik me er toch een beetje mee bemoeien toen hij begon met zijn eigen coachingspraktijk. Johan is het prototype van een creatief persoon. Het liefst brengt hij alle ideeën die hij op een dag heeft nog in uitvoering ook. Dat betekende in het begin ook een breed aanbod, wat we snel hebben teruggebracht naar een logisch traject.

Binnen zijn bedrijf heeft hij twee takken opgezet: Praktijk van Dijk vanuit waar hij trainingen verzorgt voor teams in bedrijven om beter samen te werken of gastvrijheid te bieden & de Hogeschool voor Superhelden: waarbinnen hij als lifecoach zijn coachees leer hoe ze een gelukkiger en leuker leven kunnen hebben.

Dit zei Johan over ons traject samen:

 

“Door het traject met Mariska heb ik een realistisch beeld kunnen vormen waar ik naar toe wil en dat is mijn eigen zaak. Ik ben dik tevreden over het resultaat en de manier waarop we dit behaald hebben. De sfeer is gemoedelijk en Mariska begeleidt je op een professionele manier door ieder stadium van de reis. Aan het einde heb ik mijn doelen gesteld en ben er hard mee bezig deze te realiseren!”

 

 

Mariska mngme

Tijdens ons traject hebben we dit gedaan:

 

  • Zijn jaarplan gemaakt, met andere woorden: welke omzet had hij nodig en hoe kwam hij daar?
  • Zijn aanbod opgezet, inclusief een mooi werkboek wat hij via zijn website verkoopt als instapper op zijn coaching.
  • Zijn werk passend gemaakt bij zijn week, met name de dagen waarop hij zijn zoon heeft en 3 uur per dag aan het reizen tussen huis en school.
  • Gewerkt aan zijn zelfvertrouwen als ondernemer.
  • Een slimme invulling gezocht voor zijn zakelijke diensten, zodat hij daar niet telkens acquisitie voor hoeft te doen.

 

 

 

Zijn omzetdoel behaald!

Johan heeft binnen zijn eerste jaar als ondernemer een stijgende lijn, en een vaste bron van inkomen, weten te realiseren. Daarmee gaat hij ook zijn omzetdoel overstijgen dit jaar! En dat terwijl hij ook voldoende tijd over heeft voor zijn zoon en spontane uitjes.

Wil jij leren hoe jij vanuit jouw superkracht kan leven?

Dan neem je natuurlijk even contact op met Johan!

Johan van Dijk

Johan van Dijk

Hogeschool voor Superhelden

Heb jij ook altijd het gevoel dat er meer in zit?

Of dat je eigenlijk niet helemaal op je plek zit waar je nu bent in je leven? Of ben je juist op zoek naar iemand die je helpt om jouw team te opschalen naar een next level klantenservice afdeling? Ongeacht de rede, jij bent hier omdat je weet dat je met ontwikkeling verder komt!

Mijn naam is Johan van Dijk en ik ben het antwoord op jouw vraag.

 

www.hogeschoolvoorsuperhelden.nl

En wil jij nu ook die succesvolle start van jouw business, zodat je kunt ondernemen met ruimte voor vrije tijd en een fijne bron van inkomsten? Dan stuur je mij gelijk een berichtje, toch? 😊

Hieronder kan je vrijblijvend jouw eigen dreamcall met mij inplannen, dan bespreken we samen waar jij van droomt én of ik je kan helpen daar te komen.

Zet nu de stap naar jouw droomleven!

Plan jouw gratis intake gemakkelijk online. Via onderstaande planner geef je meteen aan wanneer onze eerste kennismaking gaat plaatsvinden.