fbpx

Jaarprogramma Van Dromen naar Doen 

De basis heb je al geweldig staan. Je krijgt klanten, je hebt het best wel druk en je omzet is op peil. Toch vraag je het je stiekem af: “En nu? Moet ik hiermee tevreden zijn, of kan het nog leuker? Beter? Groter? Met minder uren wellicht wel?” Voor het verfijnen, bijschaven & groeien met je business zijn er een aantal volgende stappen nodig:

mngme

WWW: Dit staat voor Wat Werkt Wel.

Dit is het moment om te kijken naar de verschillende facetten binnen jouw bedrijf, en je af te vragen wat werkt nu wel of niet voor mij? Dat is iets anders dan doen wat alle anderen doen, dat is Hoe Het Hoort. Dit is uniek, wat werkt  voor jou en hoe kan je dát gaan doen?

Hoe houd ik mezelf klein?

Bij iedere groei die je doormaakt, komen onzekerheden en angst om de hoek. Je kunt als ondernemer (en als mens) mega groeien wanneer je weet waar jouw handrem op dat moment zit. En natuurlijk: hoe je die eraf kunt halen.

Goed is niet goed genoeg

Blijven groeien betekent plannen, uitvoeren, meten, bijstellen en weer vooraan beginnen. Als jij als uitgangspunt hebt dat je wilt groeien, dan heb je daarin in mindset en structuur iets te doen. Wist je dat wij mensen normaal gesproken alleen iets veranderen als daar écht noodzaak voor is? Dus extreme pijn die we willen vermijden, of mega plezier in het vooruitzicht? Maar hoe kan je daar nu anders mee omgaan? Zodat jij continu scherp blijft, zonder dat het 2 voor 12 is.

Kom een jaar onder mijn vleugels

Je profiteert ook van mijn continue groei. In dit jaartraject gaan we dan ook samen op. Jij krijgt mijn groei en nieuwe methodes er gewoon gratis bij. Want ook dat is ondernemen, andere mensen om je heen verzamelen waarvan je wéét: diegene brengt mij verder. Zodat je het niet alleen hoeft te doen. Zodat jij met een slimme investering in tijd en geld, jarenlange ervaring en kennis tot je beschikking krijgt.

Het jaarprogramma Van Dromen naar Doen is er voor jou. Om jou als ondernemer te blijven uitdagen, te zorgen dat het op jouw manier gaat, dat je jezelf niet voorbij loopt, en dat het ondernemen vooral leuk blijft :-).

We werken volgens een vast geraamte, waarbinnen we continu kijken naar jouw droom, jouw bedrijf en jouw eigen ontwikkeling. De inhoud van de sessies bepalen we dus op basis van jouw unieke situatie.

Mariska mngme
Mariska mngme

Exclusief voor dromenvangers

We werken volgens een vast geraamte, waarbinnen we continu kijken naar jouw droom, jouw bedrijf en jouw eigen ontwikkeling. De inhoud van de sessies bepalen we dus op basis van jouw unieke situatie.

Het Van Dromen naar Doen jaarprogramma is exclusief voor mijn klanten die al de 1:1 business coaching hebben gedaan. Waarom? Omdat ik weet dat jij uit het juiste hout gesneden bent als ondernemer, dat jij doet wat er nodig is en dat je een echte dromenvanger bent – in hart en nieren.

Met minder neem ik geen genoegen, en dat zou jij ook niet moeten doen!

Waarom ik jou wel kan helpen

Actieve leden

Dromen werkelijkheid gemaakt

%

Tevredenheid

Jaar ervaring

In het verleden heb ik Mariska leren kennen als een kei in organisatie en planning. Toen ik zag dat zij de online cursus ‘Work Smarter not Harder’ had ontwikkeld, besloot ik dan ook meteen om deze te volgen. Ik was vooral super nieuwsgierig hoe zij overzicht houdt! En ik voelde behoefte om mijn eigen planning weer eens onder de loep te nemen en te kijken waar ik verbeteringen in kon aanbrengen. Dat is absoluut gelukt! Haar training is ook nog eens super leuk om te volgen. Mariska is altijd vol enthousiasme met veel verschillende projecten bezig, terwijl ze perfect overzicht houdt! Dus als jij haar geheim wilt ontdekken, zou ik zeker de cursus ‘Work Smarter, not Harder’ willen aanraden.

– Verenice Vandewall | Founder & Managing director #EFP European Foodservice Partners

Ik ben helemaal enthousiast na de droomsessie! Het voelt alsof ik verliefd van een festival afkom, heerlijk!

– Rian Holsteijn | Eigenaresse Isi Day Support

“Mariska is echt een topper die jou heel goed kan begeleiden in jouw proces naar wat jij wilt bereiken. Ze is niet alleen goed in haar vak, maar ook een superlief persoon die je heel vaak motiveert en in jezelf laat geloven met lieve berichtjes en kaartjes. En ze zorgt supergoed voor haar coachees met altijd chocola in haar office! Bedankt lieve Mariska en ik hoop dat jij nog veel meer mensen mag helpen in hun droomtraject!”

– Lianne Reijntjes | Lianne Letters

“Mariska heeft de perfecte combinatie van spiritueel en praktisch. Met haar achtergrond op het gebied van management, kan ze goed zien en weet ze exact wat jij nodig hebt om je dromen uit te laten komen. Ze stelt goede vragen en gaat door totdat datgene eruit komt wat je nodig hebt. Lieve Mariska, dank je wel voor deze droomsessie. Mede door deze sessie heb ik mijn nieuwe naam voor mijn bedrijf en ga ik aan de slag met mijn grootste aanbod.”

– Sabrine Kasno | Heel je hart.nu

mngme

Jouw investering

Is het het waard om nu in jezelf te investeren, zodat je over drie jaar nog steeds helemaal blij wordt van jouw bedrijf?

Dat je bedrijf jouw droomleven mogelijk maakt? Want zo is het hé? Je bedrijf mag jouw leven ondersteunen, niet andersom.

Als je instapt in het jaarprogramma Van Dromen naar Doen kost dit jou € 600,- excl. btw per maand, en je gaat de samenwerking met mij aan voor de duur van 12 maanden. Dat betekent een jaar lang jouw droombusiness verfijnen. Kan je je al voorstellen wat dit jou op kan gaan leveren?

Wil je bij deze exclusieve club horen? Stuur me dan een berichtje om te horen hoe jij dit voor elkaar kunt krijgen!

Zet nu de stap naar jouw droomleven!

Plan jouw gratis intake gemakkelijk online. Via onderstaande planner geef je meteen aan wanneer onze eerste kennismaking gaat plaatsvinden.