fbpx

In 3 dagen jouw droombusiness ontwaken

Kus je droombusiness wakker, met behulp van mijn 3 daagse videotraining. Je krijgt mij als coach, gewoon op jouw scherm. Mét de vragen die je nodig hebt als startende ondernemer. Als je net gaat ondernemen, komt er van alles op je af.

Ik zie veel ondernemers aandacht besteden aan bijzaken, zoals visitekaartjes, een website, administratieve processen… Hallo, ben je daarom ondernemer geworden, is dat waarmee je geld gaat verdienen?

mngme

Hoe maak jij je droombusiness waar? 

Wat ik belangrijk vind, en wat ik jou als geen ander gun, is dat je jouw droombusiness waar gaat maken. Het zal geen verrassing voor je zijn dat je hier meer voor nodig hebt dan visitekaartjes.

Als jij een vliegende start wil maken met jouw bedrijf, om het in te richten zoals jij wil: dan is deze videotraining voor jou.

In 3 dagen neem ik jou mee, als het ware op een reis naar de stappen die je mag zetten om jouw droom werkelijkheid te laten worden. Ik trigger je net als al mijn coachees in mijn trajecten. Het grote voordeel is dat jij het zelf op je eigen tempo kunt doorlopen én eindeloos kunt terugspoelen 😉.

Je investering is € 70,- ex. btw voor 3 coachingvideo’s. Reken erop dat je zo’n 1,5 uur per video kwijt bent met alle opdrachten erbij.

 

Benieuwd wat je dan gaat doen?

01

Dag 1: Inzicht in jouw droom

Inhoud

We starten met een reis door de verschillende lagen van jouw droom. Ik ga je uitleggen hoe een droom is opgebouwd, en ik ga je vragen om je droom op verschillende manieren te beschrijven. Heel simpel, en heel effectief. Aan het eind van deze dag ben je helemaal met je hoofd in de wolken – gegarandeerd!

02

Dag 2: Wat heb je nodig?

Inhoud

Als je weet waar je heen wilt, gaan we samen kijken wat er nog tussen de werkelijkheid en je droom te vinden is. De weg die je mag afleggen komt tevoorschijn. Aan het eind van de dag weet je wat je nog te wachten staat, en wat je daarin te doen hebt.

03

Dag 3: First steps & focus

Inhoud

Ondernemen is vooral doen. Daarom gaan we jouw grote doel opknippen en er een stappenplan van maken. Aan het eind van deze drie dagen heb je dus een actieplan klaarliggen, wat je daadwerkelijk kunt gaan uitvoeren!

 

Bonus: bij deze videotraining krijg je van mij een werkboek waarin alles nog een keer uitgelegd staat, en waar de vragen in staan waarmee je aan de slag kunt!

In het verleden heb ik Mariska leren kennen als een kei in organisatie en planning. Toen ik zag dat zij de online cursus ‘Work Smarter not Harder’ had ontwikkeld, besloot ik dan ook meteen om deze te volgen. Ik was vooral super nieuwsgierig hoe zij overzicht houdt! En ik voelde behoefte om mijn eigen planning weer eens onder de loep te nemen en te kijken waar ik verbeteringen in kon aanbrengen. Dat is absoluut gelukt! Haar training is ook nog eens super leuk om te volgen. Mariska is altijd vol enthousiasme met veel verschillende projecten bezig, terwijl ze perfect overzicht houdt! Dus als jij haar geheim wilt ontdekken, zou ik zeker de cursus ‘Work Smarter, not Harder’ willen aanraden.

– Verenice Vandewall | Founder & Managing director #EFP European Foodservice Partners

Ik ben helemaal enthousiast na de droomsessie! Het voelt alsof ik verliefd van een festival afkom, heerlijk!

– Rian Holsteijn | Eigenaresse Isi Day Support

“Mariska is echt een topper die jou heel goed kan begeleiden in jouw proces naar wat jij wilt bereiken. Ze is niet alleen goed in haar vak, maar ook een superlief persoon die je heel vaak motiveert en in jezelf laat geloven met lieve berichtjes en kaartjes. En ze zorgt supergoed voor haar coachees met altijd chocola in haar office! Bedankt lieve Mariska en ik hoop dat jij nog veel meer mensen mag helpen in hun droomtraject!”

– Lianne Reijntjes | Lianne Letters

“Mariska heeft de perfecte combinatie van spiritueel en praktisch. Met haar achtergrond op het gebied van management, kan ze goed zien en weet ze exact wat jij nodig hebt om je dromen uit te laten komen. Ze stelt goede vragen en gaat door totdat datgene eruit komt wat je nodig hebt. Lieve Mariska, dank je wel voor deze droomsessie. Mede door deze sessie heb ik mijn nieuwe naam voor mijn bedrijf en ga ik aan de slag met mijn grootste aanbod.”

– Sabrine Kasno | Heel je hart.nu

business in je broekzak

Veel gestelde vragen

Hoe werkt het?

Je krijgt elke dag van mij een e-mail zodra je je inschrijft. In deze e-mail zit de video voor die dag.

Wat zijn de kosten?

Voor deze mini-coaching via video betaal je 70 euro excl. btw. Dat is inclusief de 3 trainingsvideo’s én het werkboek.

Hoe lang duren de video’s?

Reken erop dat je zo’n 1,5 uur per video kwijt bent met alle opdrachten erbij.