Dream it, wish it, do it! Droomsessie

Dream it, wish it, do it: dé droomsessie

Hoe ziet jouw ideale leven eruit over 1 jaar vanaf nu? Als alles mogelijk is, je niet beperkt wordt door geld, tijd of plaats? Als je de dag zelf zou kunnen inrichten, hoe zou je dat dan vormgeven? En hoe zou je je dan voelen?

Got it? Jij bent al in controle. Wat je aandacht geeft, groeit. Als jij de toekomst kunt visualiseren, dan kan je het ook creëeren. Maar… Dat betekent ook dat je keuzes moet maken. In wat je doet en ook wat je vooral niet doet.

Ben je klaar om te stoppen met dromen, en wil je gaan DOEN? Wil je heel graag, maar vind je het lastig om te starten? Ik ben benieuwd naar jouw verhaal! In een 1 op 1 droomsessie help ik jou de eerste stap te zetten!

Ik begeleid je om:
⚡ Je droom te verscherpen
⚡ Stappen in kaart te brengen
⚡ Beperkende factoren om te buigen ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Na de droomsessie weet jij precies wat je gaat doen om je droomleven waar te maken! Een droomsessie is niet geschikt voor dromers. Nee… Ik ben juist op zoek naar jou als je klaar bent om te stoppen met dromen en klaar bent om te DOEN!

Je investering & meer informatie

Deze droomsessie vindt plaats in de praktijk van MNGme, in Culemborg.

Je investering in een droomsessie is drie uur van je tijd en € 227 incl. BTW.

Tijdens de droomsessie is er uiteraard wat te drinken & een snackje aanwezig. Ook ligt er een notitieboekje voor je klaar, zodat je gelijk erna aan de slag kunt en notities kunt maken.

Ben je ondernemer? Dan kan je de BTW aftrekken en kan je de kosten opvoeren als coaching.

Gelijk boeken? YES! That’s the spirit! Stuur me nu een berichtje en ik neem contact op met je!

Coach tijdens deze droomsessie: Mariska Vermeulen

Mariska Vermeulen – bedenker & coach tijdens deze droomsessie

Ik ben al vroeg begonnen met werken. Hard werken vooral, dit heb ik van huis uit meegekregen. Binnen een groot bedrijf ben ik in een rap tempo doorgegroeid. Dit was tof, maar succes heeft ook een keerzijde. Althans, ik had nog veel te leren.

Ik ben daarom altijd bezig geweest met persoonlijke ontwikkeling, en het verhogen van effectiviteit. De laatste jaren heb ik ook geleerd hoe zachtheid juist de zakelijke en doelgerichte versie van mijzelf versterkt en compleet maakt.

Ik heb de afgelopen jaren veel tijd, geld en energie gestopt in opleidingen. Management, coaching, NLP, Reiki; het heeft mij een complete toolkit aan oplossingen geboden die ik nu inzet.

Tijdens de droomsessie ondersteun ik jou door mijn sterke intuïtie, mijn gave om grote doelen concreet op te knippen, gecombineerd met bewezen NLP technieken.

Ik ben er voor je! Neem contact op met mij via het contactformulier.