fbpx

 

DREAMSCAPE

Wil jij, incl. festivalvibes, een middag werken aan jezelf & je droombusiness?

Laat je meevoeren op de high energy van DREAMSCAPE!

De laatste editie van 7 augustus 2021 was een groot succes! Een middag gevuld het workshops voor ambitieuze vrouwelijke ondernemers die het maximale uit zichzelf willen halen.

Wij jij hier de volgende keer ook bij zijn?  Laat dan hier je gegevens achter. Dan breng ik je op de hoogte wanneer de volgende editie van DREAMSCAPE is! 

Hou mij op de hoogte als de nieuwe datum van DREAMSCAPE bekend is!

Kon jij de vorige editie van DREAMSCAPE niet aanwezig zijn, maar zou jij graag deelnemen aan dit festival? Laat dan hier je gegevens achter en ik stuur je een bericht wanneer de datum van de volgende editie bekend is!

Dream it, wish it, do it!

Je herkent dit vast wel als ondernemer. Je bent druk-druk, en vindt eigenlijk te weinig tijd om aan de toekomst van je bedrijf te werken. Misschien vlucht je stiekem wel een beetje in andere dingen die afleiden, van administratie tot klussen die niet passen bij je, om de waarheid niet onder ogen te komen: dat je droom verder weg voelt dan je zou willen. Dat je stiekem nog niet zo goed weet hoe je daar moet komen.

En als je die droom al voor je hebt, waar je écht voor wilt gaan, wat houdt je dan nu nog tegen? Houd je soms nog vast aan het oude? Voelt dat veiliger? Neem je wellicht genoegen met waar je nu staat? Doe je nu echt wat je wilt…?

 

Lees dan snel verder, dit online droomfestival is waar je bij wilt zijn!

Ik wil jou een vraag stellen:

“Wil jij het risico lopen om je droomleven onafgemaakt te laten?”

Van droom naar werkelijkheid

Het is mijn missie om zoveel mogelijk dromen om te zetten in de werkelijkheid. Ik wil namelijk elke dag het maximale uit het leven halen, en mijn business moet mij daarin ondersteunen. Zodat het moeiteloos past in mijn leven, mij energie geeft en natuurlijk geld in het laadje brengt voor mij & mijn gezin.

Dit gun ik jou ook! Tune eens in bij jezelf, zoals je nu deze tekst zit te lezen, in hoeverre ervaar jij die vrijheid vanuit jouw bedrijf? Stap jij elke dag je bed uit met de voelbare passie voor wat je doet? En in hoeverre brengt het je ook, qua geluk & geld, wat je zoekt?

Als je nu voelt dat:

jouw potentie groter is dan waar je nu staat

je veel ideeën in “lades” hebt liggen

je een groeiwens hebt om next level te gaan

jouw gelukkigste leven nog geen werkelijkheid is

Dan is DREAMSCAPE, hét online festival voor vrouwelijke ondernemers, echt iets voor jou! 

droomsessie

Ervaar het festivalgevoel online!

Dit is geen saaie online meeting, of netwerkclub. Dit is het festivalgevoel online. Een plek waar je alleen gelijkgestemden tegenkomt, die jou begrijpen. Als je binnen komt op het online festivalterrein, dan kan je de hele middag verschillende stages bezoeken, met als gezamenlijke mainact de ultieme droomsessie.

 

Wat mag je verwachten:

Een veilige en fijne omgeving met gelijkgestemde vrouwelijke ondernemers

Veel keuze uit workshops van experts, je vindt precies waar jij behoefte aan hebt

Ruimte tussen de workshops om even de heupjes los te schudden of andere ondernemers te ontmoeten

Een online festival te volgen vanaf overal ter wereld, maar met het live gevoel

Een MEGA boost voor jouw eigen ontwikkeling en jouw business, en dat tijdens een enorm leuke middag!

Dit krijg je bij deelname aan het festival

Je droom wordt een plan, met een doel & heldere stappen

Je vertrouwen in jezelf krijgt een boost

Je gaat sowieso naar huis met minimaal 1 nieuwe super toffe connectie

Je leert een skill of nieuwe ondernemershack

Je weet hoe je beter voor jezelf kunt zorgen, en je eigen energie gebruiken

Je weet uit welke onderdelen jouw droom bestaat, en welke overtuigingen je nog te tackelen hebt

Je weet hoe je beter voor jezelf kunt zorgen, en je eigen energie gebruiken

Je hebt jezelf laten zien in een vertrouwde, veilige omgeving met gelijkgestemden

Ik stuur vooraf een leuke partybox op, met allerlei fijne goodies voor tijdens het festival

Early bird ticket

Jouw ticket, met korting! Dit tickets is beperkt beschikbaar. Wees er dus snel bij en profiteer!

Early bird duoticket

 

Kom samen met een collega ondernemer en ontvang € 12 korting! Voor deze prijs ontvang je twee tickets.

Regular ticket

 

Toegang tot het festival en jouw kans om je droom werkelijkheid te laten worden! Scoor jouw ticket direct.

VIP ticket

Krijg toegang tot het festival en scoor een 1:1 coachingsessie met Mariska in de week na DREAMSCAPE.

Hoe zag de vorige editie van DREAMSCAPE eruit? 

Een aantal deelnemers van DREAMSCAPE hebben hun mening gedeeld. Bekijk de video en de reacties hier. 

“Dreamscape was waanzinnig. Top energie, inspirerende workshops die je als beginnend ondernemer niet wil missen. Mariska heeft de power om jouw power aan te zetten! Dus sluit de volgende keer zeker aan!”

– Kim Bijleveld | Beginnend ondernemer

“Super toffe opzet van een event! Leuk dat je zelf kan kiezen waar je bij wilt zijn. De sfeer was super leuk! Ik heb veel geleerd. :)”

– Bianca Maria | Lief zijn voor jezelf

“Het was super leuk om weer eens op een andere manier nieuwe ondernemers te ontmoeten en workshops te volgen. Daarnaast heeft DREAMSCAPE mij nieuwe motivatie en inspiratie gebracht hoe ik verder wil met mijn bedrijf!”

– Lisa van Heusen | LVH marketing

“DREAMSCAPE 2021 was geweldig. Met een leuke groep ondernemers heb ik aan mooie nieuwe inzichten gewerkt, lekker geconnect en ik weet nu nog beter wat mijn droom is en wat ik daarvoor moet doen. Het was gewoon waanzinnig tof en leerzaam.”

– Emma | Emma’s Tax Law

“Wauw wat was de Dreamscape tof!! Heel veel leuke ondernemers ontmoet, en heel veel nieuwe kennis en inzichten gekregen. Dingen geleerd, waar ik anders nooit zelf op zou komen. En de droomsessie is natuurlijk magisch!!! Geweldig om dat te mogen ervaren. Dat iedereen zijn/haar droom maar mag uitkomen! Ik denk dat er heel veel mooie dromen zijn ontstaan bij Dreamscape! Heel dankbaar om bij aanwezig te zijn, en ook als spreker een workshop mogen te geven. Zo fijn om kennis door te geven!”

– Rian van Holsteijn | Isi Day Support

“Wauw! Een online festival wat aan voelde als een echt festival. Wat een finesse. Ontzettend leuk om hier andere vrouwelijke ondernemers ontmoet te hebben. De verschillende workshops sluiten sowieso goed aan bij wat je zoekt als je naar het festival komt omdat je zelf mag kiezen welke je wilt volgen! En tot slot de droomsessie. Wauw. Het maakt zoveel duidelijk! Wat een mooie dag was dit 🙌🏼🍀”

– Chantal | Mindsetcoach

“Lieve Mariska, heel erg bedankt voor de mooie en inspirerende middag! Ik kan nu weer helemaal gemotiveerd en geïnspireerd aan de slag, en kwam er tijdens de droomsessie achter dat mijn dromen groter zijn dan mijn bezwaren, dus dat is een goed teken! Ook kwam ik achter een nieuwe droom, waarin al mijn passies samenkomen en waarvan ik opeens dacht: ja, dit moet ik gaan realiseren! Dus dank je wel dat je dat in mijn naar boven hebt gebracht!”

– Lianne Reijntjes | Liannes letters

“Door de droomsessie voel ik me krachtig en zelfverzekerd en voel ik het vertrouwen om mijn dromen waar te kunnen gaan maken.”

– Merel Lankhorst | Communicatiestrateeg

droomsessie

Veel gestelde vragen

Wanneer en waar is het?

DREAMSCAPE vond plaats op zaterdag 7 augustus, van 13:00 – 18:00 uur. Het festival is online. Er is een digitaal festivalterrein, waar jij toegang toe krijgt met jouw ticket. Je kunt DREAMSCAPE dus bijwonen vanaf waar dan ook ter wereld! De datum van de volgende editie is nog niet bekend. Wil jij op de hoogte gehouden worden van de nieuwe datum? Laat dan hier je gegevens achter of volg mijn Instagram @Mariska.MNGme

Wat kost een ticket?

Er zijn meerdere ticketopties. Als je alleen een ticket koopt, dan kost een early bird ticket € 48,50 en een regular ticket € 55,-. Kom je met een collega ondernemer? Dan kan je alleen tijdens de early bird een duoticket (2 tickets) kopen, voor € 85,-.
Wil jij écht het maximale eruit halen? Er zijn een beperkt aantal VIP tickets verkrijgbaar, daarbij krijg je – naast jouw ticket voor DREAMSCAPE, in de week erna een 1:1 coachingsafspraak met Mariska. Om alles te integreren en je eventueel te begeleiden bij de beperkende overtuigingen die je bent tegen gekomen.

Tot wanneer kan ik een kaartje kopen?

Er is beperkt plek op het terrein, dus OP = OP! Via instagram @Mariska.MNGme zal ik de laatste stand van zaken met betrekking tot de kaartverkoop delen. Maar wil je erbij zijn? Koop dan gewoon nu jouw ticket.

Wat ga ik ervaren en leren op DREAMSCAPE?

DREAMSCAPE betekent een dikke JA zeggen tegen jezelf en jouw ontwikkeling. Het programma van het festival is afgestemd op jou als ondernemer, en je kunt afhankelijk van waar jij je prettig bij voelt én waar je behoefte aan hebt zelf kiezen welke workshops je volgt. Zo is er:

  • een meditatie om vanuit rust te leren handelen
  • een karaokebar waar je kunt leren pitchen
  • een backstage waar je slimmer leert werken
  • een reuzenrad waarin je leert hoe je met de seizoenen kunt werken
  • een spiegelpaleis waar je jouw unieke verhaal beter leert kennen
  • een gift shop waar je leert over online & affiliatie marketing
  • een hardrockstage waarin je patronen leert breken

En natuurlijk, als klap op de vuurpijl: de droomsessie als main act! Tijdens de droomsessie wordt jouw ondernemersdroom super helder, en ga je met een laserfocus de deur uit. Je weet exact wat jou te doen staat en je ervaart die flow en dat innerlijke vuur waarnaar je zo verlangt!

Is het voor mij geschikt?

DREAMSCAPE is voor jou geschikt als je vrouwelijke ondernemer bent, en tussen de 0-3 jaar met je bedrijf bezig bent. Wanneer je wilt groeien, zeker weet dat er meer uit te halen is en jij meer potentie bevat. Wanneer je écht voor jouw droombusiness wilt gaan om het maximale uit je leven te kunnen halen. Of als je als ondernemer alles op deze pagina hebt gelezen en je er helemaal in herkent. Dat mag ook 😉.

Welke experts zijn er?

Sowieso ben ik, Mariska Vermeulen, er natuurlijk voor de droomsessie.

De experts voor de andere onderdelen zijn via Instagram bekend gemaakt! Dus houd mijn instagrampagina in de gaten: @Mariska.MNGme

Heb je nog een andere vraag over DREAMSCAPE? Mail of app me even!