Business coaching 1:1

Jouw droom

Je bent je bedrijf gestart met een droom. Een ideaal plaatje in je hoofd, jouw missie, jouw doel.

Komt je droom nog niet (volledig) tot leven? Denk je dat er meer uit te halen valt? Heb je te weinig klanten? Wil je weten hoe je jouw bedrijf verandert in een succesvolle business?

Dan is mijn business coaching-traject iets voor jou. Een 1 op 1 traject met veel persoonlijke aandacht waarbij ik je in drie maanden begeleid naar jouw droombusiness.

Ik begeleid je om:
⚡ Je droom te verscherpen
⚡ Je ideale klant te leren kennen
⚡ Je aanbod scherp & aansprekend te maken
⚡ Te nemen stappen in kaart te brengen
⚡ Beperkende overtuigingen om te buigen ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Na dit traject heb je grote stappen gemaakt in je bedrijf, is je focus helderder dan ooit & heb je jouw beperkende overtuigingen het raam uit gegooid. Dag jezelf klein houden, hallo succesvolle businessvrouw!

Hoe het traject eruit ziet

Het traject bestaat uit 6 sessies van 75 minuten. Deze sessies vinden plaats bij mij in de praktijk (in Culemborg) of via Zoom als je dit fijner vindt.

In deze sessies pakken we jouw business aan op de meest belangrijke onderdelen voor groei.

1 Spill the tea
Tijdens de eerste sessie leggen we de basis voor wat we gaan doen. Jij vertelt mij alles over jouw diensten, wat je nu verkoopt, hoe je dit doet en waar je tegenaan loopt.

2 Dreamclients
We gaan je ideale klant(en) in kaart brengen. Ze krijgen een naam, een gezicht en een probleem. Dat probleem, dat gaan we vervolgens natuurlijk oplossen!

3 The offer
We gaan je diensten ombuigen naar de perfecte oplossing voor jouw dreamclients.

4 Hi, I am
We maken een pitch die je kunt inzetten om jouw toekomstige dreamclients te gaan benaderen.

5 Gameplan
We vullen de ontbrekende gaten nog in, knopen alle eindjes aan elkaar en zetten een punt achter jouw gameplan.

6 Go, go!
Je bent gestart, je hebt alles in de praktijk gebracht en je haalt opdrachten binnen.
We evalueren, toasten en er is ruimte voor verdieping.

Bonus: jouw persoonlijke cheerleader! Tijdens het hele traject ben ik voor jou bereikbaar voor cheerleading en tips via Whats App & e-mail.

Extra bonus: online training Work Smarter, Not Harder! Omdat je met al die nieuwe klanten natuurlijk ook nog tijd over wilt hebben voor jezelf, krijg je na ons traject samen mijn online training Work Smarter, Not Harder – ter waarde van € 249,-.
Hierin leer ik je hoe je structuur houdt en een uur per dag overhoudt door slim te werken.

Is het traject voor mij geschikt?

Het traject is voor jou geschikt als je circa 6-24 maanden bezig bent met je eigen bedrijf, al dan niet fulltime of ernaast. Je wilt groeien als ondernemer en je bedrijf laten uitgroeien tot wat je in gedachten voor je ziet.

Maar hoe komt het nu dat je nog geen klanten aantrekt? Hoe kan je met jouw dienst of product nu een goed salaris verdienen waarmee je tevreden bent?

Daar gaan wij samen mee aan de slag.

Als mede ondernemer begrijp ik in welk schuitje je zit. Je wilt groeien & meer klanten aantrekken. Maar waar te beginnen?

Naast mijn eigen ervaring als ondernemer, waarbij ik binnen een jaar een winstgevende business had en een extra diensten heb toegevoegd voor nieuwe doelgroepen, heb ik jarenlange ervaring in de sales & marketing.

Ik kan jou helpen om de aansluiting te vinden bij je doelgroep, zodat datgene wat je aanbiedt, ook gekocht wordt!

Op naar veel nieuwe klanten, dus!

Jouw investering in dit traject

Ik vraag je om commitment & tijd als je aan dit traject begint. Je zult tijdens de sessies aan het werk gezet worden, en tussendoor ook dingen meekrijgen om verder mee aan de slag te gaan of uit te werken. A walk in the parc is het niet.

Want jij wilt groeien, toch? Daar zul je voor moeten ondernemen, letterlijk.

Daarnaast is je investering € 2.300* voor dit exclusieve business coaching traject van drie maanden.

Ben jij er klaar voor om YES te zeggen tegen dit traject?
Om YES te zeggen tegen jezelf & jouw business?
Love die aanpakkers-mentaliteit! Mail me direct jouw YES (mariska@MNGme.nl), en we gaan samen aan de slag!

*Excl. BTW. Betaling in termijnen is mogelijk! Als ondernemer kan je de kosten uiteraard aftrekken als opleidingskosten.

Benieuwd of dit traject iets voor jou is?

Wil je mij eerst wat beter leren kennen, zodat ik je meer kan vertellen over wat ik doe? Plan dan hieronder een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek in!

Meer over jouw business coach: Mariska Vermeulen

Mariska Vermeulen – bedenker & coach tijdens deze droomsessie

Ik ben al vroeg begonnen met werken. Hard werken vooral, dit heb ik van huis uit meegekregen. Binnen een groot bedrijf ben ik in een rap tempo doorgegroeid. Dit was tof, maar succes heeft ook een keerzijde. Althans, ik had nog veel te leren.

Ik ben daarom altijd bezig geweest met persoonlijke ontwikkeling, en het verhogen van effectiviteit. De laatste jaren heb ik ook geleerd hoe zachtheid juist de zakelijke en doelgerichte versie van mijzelf versterkt en compleet maakt.

Ik heb de afgelopen jaren veel tijd, geld en energie gestopt in opleidingen. Management, coaching, NLP, Reiki; het heeft mij een complete toolkit aan oplossingen geboden die ik nu inzet om ondernemers als jij te laten groeien!