fbpx

Work Smarter, Not Harder

Een uur extra per dag

Oei, weer een dag/week/maand voorbij! Kijk je soms wel eens aan het eind van de dag op de klok, en zucht je “wat heb ik nou eigenlijk gedaan vandaag?”. Of wil je zoveel dingen doen, maar komt het er elke keer niet van?

Dan gaat deze training Work Smarter, Not Harder jou helpen! Je krijgt inzicht in jouw manier van werken, ik onthul de succesformule om te werken naar je doelen, en ik geef je de tools en tips om tijd over te houden op een dag. Wat je er vervolgens mee doet: dat is aan jou!

Bedenk eens… wat zou je doen met een uur extra per dag?

Leer mijn lessen

17 jaar aan kennis, vallen & opstaan, op het gebied van slim werken. Van mijn opleidingen zoals NLP, tot aan mijn management opleiding. Alles op het gebied van slim werken heb ik samengevat in één cursus.

Dit is jouw kans om deze kennis tot je te nemen! En je kunt direct starten, waardoor je vandaag al doelgericht & succesvol te werk kunt gaan.

Waarom zou je zelf aanmodderen, wanneer je nu jarenlange ervaring kunt kopen? Tijd is geld!

Mariska Vermeulen, oprichter & business coach bij MNGme

Tijd voor jou...

Het is tijd voor jou. Om jouw dromen waar te maken, om die balans te vinden, om te doen wat al té lang op je wacht.

Je kunt nu met een fikse korting de online training Work Smarter, Not Harder aanschaffen. 

Voor € 87,- krijg je niet alleen de online lessen, maar sta ik ook voor jouw vragen klaar via chat.

Waar wacht je nog op?

Wat andere mensen zeggen over de online training

Veelgestelde vragen

Deze training bestaat uit 6 modules, met diverse downloads.

Module 1: De basistools. Ontdek de tools van mensen die 30 uur in een dag lijken te proppen. Ik neem je mee in de slimme tools die je kunt gebruiken, en ik vertel je ook op welke manier ik ze inzet, zodat je zelf kunt kiezen welke tools het beste bij jou passen.

Module 2:  Je doel in zicht. We gaan aan de slag met je dromen, om deze om te zetten in doelen. Ik help je hierbij om je diepste verlangens te vertalen naar een concreet doel.

Module 3: Overzicht krijgen. Je doel verandert in een planning. Tijdens deze module gaan we aan de slag met het creëren van overzicht in je taken. Je gaat je to-do list opstellen op basis van je doel, per maand, per week en per dag.

Module 4: Prioriteit bepalen.  Leuk, zo’n to-do lijst. Maar hoe stap ik uit de dagelijkse waan van de dag? Dat ga je leren in deze module. We kijken naar hoe je prioriteit kunt gaan bepalen. Zodat je volledig “JA” kunt zeggen tegen het werken aan jouw doelen.

Module 5: Get going. Rome is niet gebouwd in één dag toch? Ook slimmer werken gaat met vallen & opstaan. In deze module gaan we aan de slag met jouw leerdoel. Hoe ga je wat je hebt geleerd vanaf nu toepassen? En hoe houd je dat eigenlijk vol als nieuwe gewoonte?

Module 6: Extra basistools. Omdat iedere slimme werker wel een duwtje in de rug verdient, krijg je gratis als bonus slimme formats & standaard documenten als download. Hiermee heb je een fijne basis die je kunt gebruiken in de toekomst.

De cursus heb ik bewust niet gemaakt op instagram, maar via een online leeromgeving.

Een van de dingen die je zult leren is hoe je omgaat met focus en afleidingen. Tijdens de cursus wil ik natuurlijk dat je zo min mogelijk afgeleid wordt via bijvoorbeeld social media. Vandaar echt een online leeromgeving in plaats van instagram!

Zeker niet. Deze online training is voor jou als je te veel to do’s hebt, maar niet weet hoe je er doorheen komt.

Als je je aandacht moet verdelen over verschillende dingen, van het huishouden tot je werk. Van je hobby tot aan je (side)business.

Je leert niet alleen slim omgaan met je tijd, maar ook gericht te plannen.

Na deze cursus zul je merken dat je gerichter met jouw doel bezig bent, en minder stress krijgt van je agenda & dingen die je nog moet doen.

Je krijgt direct na het inschrijven toegang tot de online leeromgeving van MNGme. Je zult, afhankelijk van de module, tussen de één en drie uur bezig zijn per module. Hoe snel jij alles wilt volgen is aan jou! Je hebt vanaf het moment van inschrijven drie maanden toegang tot de training.

De training bevat 17 jaar aan tips & tricks en heeft een waarde van € 249,-.

De training kost nu echter slechts € 87,-.

Tijdens de training kan je jouw vraag via chat aan mij stellen. Ik kan je dan extra tips of begeleiding geven.

Heb je nu vragen, nog voor je start? Vul dan het contactformulier onder aan de pagina in of stuur mij een whatsappje.

Gratis prioriteitenmatrix

Start vandaag nog met slimmer werken!

Download mijn gratis prioriteitenmatrix, en leer waar je aandacht aan moet besteden als ondernemer.

Contact

MNGme | KvK-nummer: 73866032 | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Contact