Reiki

Wat doet een reiki healing?

Je werkt aan je doelen, de finishlijn is bijna in zicht maar dan gaat het mis. Je raakt onzeker, uit balans en zegt tegen jezelf “Laat ook maar zitten/Misschien ben ik er nog niet klaar voor/Ik kan het niet/Het is niet voor mij weggelegd…” 

Of je zit middenin allerlei veranderingen, en ervaart hierdoor stress, angstgevoelens of slapeloosheid. Of je loopt al tijden tegen fysieke ongemakken aan, en weet niet hoe je het kunt oplossen. Ligt er misschien iets anders aan de grondslag?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Iedereen komt blokkades tegen. De weg naar succes is geen geasfalteerde, rechte route. Het is een klim, niet alleen omhoog maar ook met dalen waar je doorheen moet. Maar laat je niet gek maken door oude patronen, they mess up your vibe! Ik merkte dat ook ik tegen bepaalde blokkades aan liep, en ben in contact gekomen met Reiki. 

Wat is Reiki?

Binnen Reiki werk je met de universele levensenergie. Je gebruikt deze om blokkades op te heffen, klachten (zowel fysiek als mentaal) weg te nemen en meer rust, kalmte of energie te ervaren. Whatever you need, you’ll get. Ik ben gecertificeerd Usui & Kundalini Reiki healer, waardoor ik jou kan helpen om je blokkades te doorbreken, rust in te bouwen of klachten te verminderen. 

Dit doe ik via een Reiki healing op afstand. Jij bent daarbij in het comfort van jouw eigen omgeving, en ik ga op de achtergrond aan het werk met jouw energetische lichaam.

Door mijn achtergrond in coaching (NLP) kan ik je ook helpen om gerichte stappen te maken op basis van blokkades waar je aan kunt werken.

Hoe werkt een Reiki healing op afstand?

Tijdens een energie healing op afstand hoef je niets te doen. Het enige wat jij nodig hebt is een half uur tot een uur voor jezelf, in een ruimte waar je niet gestoord wordt.

Je gaat lekker liggen of zitten, en op de afgesproken tijd maak ik contact met jouw energie. Ik zoek je blokkades op en ga hiermee werken. Je kunt kiezen voor een healing van 20 of 40 minuten. Daarna neem ik contact met je op om te checken hoe het met je gaat en wat je hebt ervaren.

Persoonlijke begeleiding achteraf
Natuurlijk stuur ik jou ook een berichtje met mijn ervaring, en tips die ik voor je heb naar aanleiding hiervan. Ook de dag na de healing mag je nog even contact opnemen, vaak verwerk je ‘s nachts nog veel of ontstaan er daarna vragen. Wanneer je brein probeert te begrijpen wat er is gebeurd, haha!

Contact maken met de energie en dit genezen via Reiki

Wat is het resultaat?

Iedereen ervaart een Reiki healing anders, omdat het precies geeft wat jij nodig hebt. Maar wat je kunt verwachten na een Reiki healing:

Wat Reiki je op kan leveren.

Verschillende soorten Reiki

Omdat ik ingewijd ben in zowel Usui Reiki en Kundalini Reiki, kan je bij mij diverse soorten Reiki healings boeken.

Een traditionele Reiki healing
Dit is de normale Reiki healing waarbij ik 20 minuten lang je lichaam “scan” en blokkades signaleer en losmaak. Dit is perfect om te ontspannen, stress los te laten, energie te krijgen, blokkades of gebeurtenissen uit het verleden op te lossen.

Kundalini Reiki healing – Chakra gericht
Wanneer je weet dat je een Chakra gerelateerde blokkade hebt, en je hebt al ervaring met het ontvangen van Reiki behandelingen, dan kan de Kundalini Reiki healing iets voor jou zijn. Deze gaat heel selectief te werk op een bepaald Chakra en je zult merken dat dit een intense healing is.

Kundalini Reiki healing – Karmische band heling
We zijn karmisch verbonden met de mensen in ons leven. Dat zegt zoveel als dat er een energetisch lijntje tussen jou & iedereen om je heen zit. Wanneer je jouw relatie met iemand in je leven wilt verbeteren (van een geliefde tot een collega!), dan kan ik hier een Karmische band heling voor uitvoeren. Die ander wordt niet geheeld, en jij ook niet, maar wel de band tussen jullie. De ander hoeft ook van niets te weten! Door die band te behandelen, ontstaat er meer ruimte & helderheid in jullie relatie.

Reviews

Prijzen Reiki healings

Reiki op afstand

Een Reiki healing op afstand van 20 minuten kost € 33,33
Je kunt hierbij kiezen uit:
– Een traditionele Reiki healing
– Kundalini Reiki healing – Chakra gericht
– Kundalini Reiki healing – Karmische band heling

Een Reiki healing op afstand van 40 minuten kost € 55,55 (€ 11,11 korting!)

Reiki op afstand boeken

De Reiki healing op afstand kan je inplannen wanneer jij dit wilt. Je hebt enkel een rustig plekje en een half uur voor jezelf nodig. En mij, uiteraard. Je kunt dit eenvoudig regelen via de kalender:

Reiki healing 20 minuten boeken

Reiki healing 40 minuten boeken

Reiki healing journey

Je kan ook kiezen voor de Reiki Healing Journey. Hiermee gaan we een diepere laag opzoeken, en kunnen we grote stappen maken in hetgeen wat jij wilt bereiken. Je betaalt dan € 178,- voor 5 healingsessies van 20 minuten + 1 healingsessie van 40 minuten.

Wil je de Healing Journey doen? Plan dan je afspraak via deze kalender, je betaalt in 1x de kosten bij het boeken van je eerste healing. Daarna kan je de rest kosteloos inplannen wanneer jij wilt (dit hoef je niet in 1x te doen), over een periode van 6 maanden.
De healing journey is als je wilt ook in termijnen te betalen, neem hierover contact met mij op.