Reiki

Breakthrough met Reiki

Je werkt aan je doelen, de finishlijn is bijna in zicht maar dan gaat het mis. Je raakt onzeker, uit balans en zegt tegen jezelf “Laat ook maar zitten/Misschien ben ik er nog niet klaar voor/Ik kan het niet/Het is niet voor mij weggelegd…” 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Iedereen komt blokkades tegen. De weg naar succes is geen geasfalteerde, rechte route. Het is een klim, niet alleen omhoog maar ook met dalen waar je doorheen moet. Maar laat je niet gek maken door oude patronen, they mess up your vibe! Ik merkte dat ook ik tegen bepaalde blokkades aan liep, en ben in contact gekomen met Reiki. 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Binnen Reiki werk je met de universele levensenergie. Je gebruikt deze om blokkades op te heffen, klachten (zowel fysiek als mentaal) weg te nemen en meer rust, kalmte of energie te ervaren. Whatever you need, you’ll get. Ik ben gecertificeerd Reiki beoefenaar, waardoor ik jou kan helpen om je blokkades te doorbreken, rust in te bouwen of klachten te verminderen. 

Hoe werkt Reiki?

Een Reiki healing bestaat uit handopleggingen. Dit kunnen we doen terwijl je zit, of terwijl je ligt. Tijdens de behandeling ben ik tussenpersoon voor het doorgeven van de universele levensenergie. De energie vindt zelf haar weg door het lichaam en de geest van de ontvanger. De doorgegeven energie geeft een voedende en harmoniserende werking op energiebanen en chakra’s. Als er ergens een blokkade zit dan voel en behandel ik dat voor zover dat kan, en na de healing kunnen we hier nog even over doorpraten als je wilt.

Behandelingen vinden plaats op een massagetafel of stoel.

Wat is het resultaat?

Iedereen ervaart een Reiki healing anders, omdat het precies geeft wat jij nodig hebt. Maar wat je kunt verwachten na een Reiki healing:

Nieuw: Reiki op afstand

Sinds deze maand is het ook mogelijk om een Reiki healing op afstand te plannen. Je kunt dit dus in het comfort van je eigen huis ervaren.

Je hebt enkel een half uur tot een uurtje tijd voor jezelf nodig in complete rust. De rest regel ik voor jou!

Prijzen Reiki healings

Dat kan! Ook als je verder geen traject bij mij volgt, kunnen we een Reiki healing doen.

Prijzen
Een behandeling op tafel van 60 minuten kost € 45,–. Deze healings vinden plaats in Culemborg.

Een reiki healing op afstand van 20 minuten kost € 18,-.

Reiki op afstand boeken

Reiki healings op afstand kan je inplannen wanneer jij dit wilt. Je hebt enkel een rustig plekje en een half uur voor jezelf nodig. En mij, uiteraard. Je kunt dit eenvoudig regelen via de kalender:

Reiki tafelbehandeling boeken

Wil je liever een tafelbehandeling? Dit kan in mijn praktijk in Culemborg. Gebruik dan deze kalender om de behandeling te boeken.