fbpx

Jouw droomleven begint hier

Wil jij alle bezwaren, obstakels, what ifs en twijfel aan de kant schuiven? Wil je groeien als persoon, of met jouw business?

Als mede ondernemer begrijp ik in welk schuitje je zit.  Naast mijn eigen ervaring als ondernemer, waarbij ik binnen een jaar een winstgevende business had en een extra diensten heb toegevoegd voor nieuwe doelgroepen, heb ik jarenlange ervaring in de sales & marketing.

Ik ga jou helpen om de aansluiting te vinden bij je doelgroep, zodat datgene wat je aanbiedt, ook gekocht wordt!

Ik heb de afgelopen jaren veel tijd, geld en energie gestopt in opleidingen. Management, coaching, NLP, Reiki; het heeft mij een complete toolkit aan oplossingen geboden die ik nu inzet om ondernemers als jij te laten groeien!

Ik sta met mijn coaches voor jou klaar!

Tijd om te groeien? Lees verder wat we kunnen betekenen voor je.

Online trainingen

Over Mariska Vermeulen

Ik ben al vroeg begonnen met werken. Hard werken vooral, dit heb ik van huis uit meegekregen. Binnen een groot bedrijf ben ik in een rap tempo doorgegroeid. Dit was tof, maar succes heeft ook een keerzijde. Althans, ik had nog veel te leren. 

Ik ben altijd bezig geweest met persoonlijke ontwikkeling, en het verhogen van effectiviteit. De laatste jaren heb ik ook geleerd hoe zachtheid juist de zakelijke en doelgerichte versie van mijzelf versterkt en compleet maakt.

Ik heb de afgelopen jaren veel tijd, geld en energie gestopt in opleidingen. Management, coaching, NLP, Reiki; het heeft mij een complete toolkit aan oplossingen geboden die ik nu inzet.

Ik begeleid de volgende coachingstrajecten:
Droomsessie
Reiki
Business Coaching

Over Johan van Dijk

Johan van Dijk is lifecoach en oprichter van de hogeschool voor superhelden.

Mijn achtergrond ligt in de automotive branche, in rollen van sales, marketing en management. Communicatie en behulpzaamheid waren hierin altijd mijn grote krachten. Ik besloot een opleiding tot coach te volgen om te ontdekken hoe ik mijn krachten kon delen met anderen. Mensen verder helpen, dat is waar ik vol passie voor ga. 
Met een feilloze intuïtie kan ik jou dat zetje of inzicht geven wat je nodig hebt.

Al van jongs af aan ben ik gefascineerd door superhelden, die met hun superkrachten de wereld behoeden voor het kwaad. Super intelligent, sterk of snel. Van Wonder Woman tot Superman & Batman tot Catwoman. Ik ben goed in het zien van mensen en hun potentie. Dat is mijn superkracht. Daarom ben ik de hogeschool voor superhelden gestart.

In de hogeschool voor superhelden komen al mijn krachten en passies samen.

Gratis prioriteitenmatrix

Start vandaag nog met slimmer werken!

Download mijn gratis prioriteitenmatrix, en leer waar je aandacht aan moet besteden als ondernemer.

Contact