Management services

Ervaren management ondersteuner

Met ruim 17 jaar ervaring in het ondersteunen van managers, ben ik een professionele en kundige management ondersteuner. Onder management services mag je alles verstaan wat ik kan doen om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Van ondersteuning op afstand als VA (Virtual Assistant) om je afspraken in te plannen of marktonderzoek te doen tot het ontwikkelen van marketingmaterialen, schrijven van teksten of het structureren van je organisatie.

Mijn kracht

Mijn kracht ligt in het snel doorzien van processen. Ik ben een snelle denker en vooral een doener. Hierdoor kan ik denken als een manager, en direct ook uitvoeren zoals je van een goede assistent mag verwachten. Zoek je iemand die daadkrachtig te werk gaat? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Zo kan ik je in een aantal uur al snel op weg helpen als het gaat om structuur aanbrengen of een opdracht die af moet, maar ik kan ook je sparringspartner zijn voor langere trajecten.

Wat kan ik voor jou doen?

Altijd een geschikte oplossing voor jouw bedrijf

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Ik ben beschikbaar voor complete maatwerk trajecten, bijvoorbeeld bij jou op kantoor als tijdelijke of interim management ondersteuner.

Ik kan je uit de brand helpen! Neem contact met mij op.