Coaching

Verander je dromen in doelen & go get them!

Wil jij alle bezwaren, obstakels, what ifs en twijfel aan de kant schuiven? Wil jij je doelen behalen? Dan kan ik je hierbij helpen!

Ik kan je kritische vragen stellen, je helpen de weg naar jouw doel helder te krijgen en
je uitdagen concrete stappen te nemen. Ik heb twee exclusieve oplossingen hiervoor ontwikkeld, die jou gaan helpen:

Dream it, wish it, do it: dé droomsessie

Hoe ziet jouw ideale leven eruit over 1 jaar vanaf nu? Als alles mogelijk is, je niet beperkt wordt door geld, tijd of plaats? Als je de dag zelf zou kunnen inrichten, hoe zou je dat dan vormgeven? En hoe zou je je dan voelen?

Got it? Jij bent al in controle. Wat je aandacht geeft, groeit. Als jij de toekomst kunt visualiseren, dan kan je het ook creëeren. Maar… Dat betekent ook dat je keuzes moet maken. In wat je doet en ook wat je vooral niet doet.

Ben je klaar om te stoppen met dromen, en te gaan doen? Wil je heel graag, maar vind je het lastig om te starten? Ik ben benieuwd naar jouw verhaal! In een 1 op 1 droomsessie help ik jou de eerste stap te zetten!

Ik begeleid je om:
⚡ Je droom te verscherpen
⚡ Stappen in kaart te brengen
⚡ Beperkende factoren om te buigen ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Na de droomsessie weet jij precies wat je gaat doen om je droomleven waar te maken! Een droomsessie is niet geschikt voor dromers. Nee… Ik ben juist op zoek naar jou als je klaar bent om te stoppen met dromen en klaar bent om te DOEN!

Deze droomsessie doen we in mijn praktijk, in Culemborg.

Je investering in een droomsessie is drie uur van je tijd en € 227 incl. BTW.

Tijdens de droomsessie is er uiteraard lekker wat te drinken aanwezig. Ook ligt er een notitieboekje voor je klaar, zodat je gelijk erna aan de slag kunt en notities kunt maken.

Ben je ondernemer? Dan kan je de BTW uiteraard aftrekken en kan je de kosten opvoeren als coaching.

Gelijk boeken? YES! That’s the spirit! Claim direct jouw plek in de agenda!

Reiki healings

Doelen stellen, plannen, aansturen en bijsturen. Alles om die doelen te kunnen behalen.

Maar dat kan niet als je zelf tegen blokkades aan loopt, of de mensen in je team niet mee krijgt.

Daarom ben ik begonnen met Reiki, en ben ik ook ingewijd in de tweede graad van Reiki om healings te geven. Deze healings kunnen je helen in je proces om te zorgen dat je er klaar voor bent om je doelen te gaan halen.

Meer over Reiki & direct een healing boeken.

Mijn ervaring

Ik ben al vroeg begonnen met werken. Hard werken vooral, dit heb ik van huis uit meegekregen. Binnen een groot bedrijf ben ik in een rap tempo doorgegroeid. Dit was tof, maar succes heeft ook een keerzijde. Althans, ik had nog veel te leren. Ik ben altijd bezig geweest met persoonlijke ontwikkeling, en het verhogen van effectiviteit. De laatste jaren heb ik ook geleerd hoe zachtheid juist de zakelijke en doelgerichte versie van mijzelf versterkt en compleet maakt.

Ik heb de afgelopen jaren veel tijd, geld en energie gestopt in opleidingen. Management, coaching, NLP, Reiki; het heeft mij een complete toolkit aan oplossingen geboden die ik nu inzet.

In september 2019 heb ik samen met Sabrine Kasno van De Online Salon de eerste editie van PIMP YOUR WORKation georganiseerd. Wij hebben tijdens deze reis van 5 dagen naar Albufeira (Portugal) twee andere dames begeleid in het bereiken van hun maximale potentie.

Ik ben er voor je! Neem contact op met mij via het contactformulier.