Coaching

Jouw droomleven begint hier!

Wil jij alle bezwaren, obstakels, what ifs en twijfel aan de kant schuiven? Wil je groeien als persoon, of met jouw business? Samen met mijn partner in life & business, Johan van Dijk, heb ik een aantal unieke coachingsconcepten ontwikkeld om jou te helpen groeien.

Tijd om te groeien? Lees verder wat we kunnen betekenen voor je.

Trainingen om thuis te volgen


Wat zou jij doen met één uur extra per dag?
Leer je effectiviteit verbeteren om meer tijd over te houden.
Work Smarter, Not Harder


Klaar om de innerlijke superheld(in) uit de kast te halen?
Online training zelfverzekerdheid
Hey you!

Dream it, wish it, do it: dé droomsessie


Ben je klaar om te stoppen met dromen, en te gaan doen? Wil je heel graag, maar vind je het lastig om te starten? Mariska helpt je hierbij! In een 1 op 1 droomsessie help ik jou de eerste stap te zetten!

Na deze unieke droomsessie weet jij precies wat je gaat doen om je droomleven waar te maken!

Reiki healings

Mariska is gecertificeerd Reiki Usui healer. Deze healings kunnen je helen in je proces om te zorgen dat je er klaar voor bent om je doelen te gaan halen.

Maar ook wanneer je stress, angst of fysieke ongemakken ondervindt: Reiki zorgt voor heling en balans.

Business coaching

Mariska weet als geen ander hoe je een succesvolle business bouwt, hoe je jezelf kunt positioneren, en hoe je klanten kunt aantrekken.

In maatwerk coachingstrajecten kan ze jou hierbij helpen. Meer informatie over coaching voor jou als (startende) ondernemer? Neem contact op.

Hogeschool voor superhelden

Wat als iedereen diep van binnen krachten heeft.
Krachten waarmee je kunt leren hoe je succesvoller kunt worden, gelukkiger kunt zijn en meer voldoening kunt halen uit het leven?

Op de hogeschool voor superhelden maak je kennis met jouw innerlijke superheld.
Door 1 op 1 coaching met Johan leer je in een traject van 2 maanden te leven en jouw persoonlijke succes te behalen vanuit jouw krachten.

De coaches: Mariska Vermeulen

Mariska Vermeulen

Ik ben al vroeg begonnen met werken. Hard werken vooral, dit heb ik van huis uit meegekregen. Binnen een groot bedrijf ben ik in een rap tempo doorgegroeid. Dit was tof, maar succes heeft ook een keerzijde. Althans, ik had nog veel te leren.

Ik ben altijd bezig geweest met persoonlijke ontwikkeling, en het verhogen van effectiviteit. De laatste jaren heb ik ook geleerd hoe zachtheid juist de zakelijke en doelgerichte versie van mijzelf versterkt en compleet maakt.

Ik heb de afgelopen jaren veel tijd, geld en energie gestopt in opleidingen. Management, coaching, NLP, Reiki; het heeft mij een complete toolkit aan oplossingen geboden die ik nu inzet.

In september 2019 heb ik samen met Sabrine Kasno van De Online Salon de eerste editie van PIMP YOUR WORKation georganiseerd. Wij hebben tijdens deze reis van 5 dagen naar Albufeira (Portugal) twee andere dames begeleid in het bereiken van hun maximale potentie.

Mariska begeleidt de volgende coachingstrajecten:
Droomsessie
Reiki
Business Coaching

Contact met mij opnemen? Mariska@MNGme.nl

Of volg me op Instagram voor meer inspiratie: @Mariska.MNGme

De coaches: Johan van Dijk

Johan van Dijk

Johan van Dijk is lifecoach en oprichter van de hogeschool voor superhelden.

Mijn achtergrond ligt in de automotive branche, in rollen van sales, marketing en management. Communicatie en behulpzaamheid waren hierin altijd mijn grote krachten. Ik besloot een opleiding tot coach te volgen om te ontdekken hoe ik mijn krachten kon delen met anderen. Mensen verder helpen, dat is waar ik vol passie voor ga.
Met een feilloze intuïtie kan ik jou dat zetje of inzicht geven wat je nodig hebt.

Al van jongs af aan ben ik gefascineerd door superhelden, die met hun superkrachten de wereld behoeden voor het kwaad. Super intelligent, sterk of snel. Van Wonder Woman tot Superman & Batman tot Catwoman. Ik ben goed in het zien van mensen en hun potentie. Dat is mijn superkracht. Daarom ben ik de hogeschool voor superhelden gestart.

In de hogeschool voor superhelden komen al mijn krachten en passies samen.

Contact met Johan opnemen? Johan@MNGme.nl

Of volg hem op Instagram voor meer inspiratie: @Hogeschool_voor_superhelden

We zijn er voor jou. Neem contact op met via het contactformulier voor meer informatie.